mekko vs. mekko

Kevätmekkojen kaksintaistelu – bring it on!

Vasemmassa laidassa, vanhassa roosassa Opening Ceremonyn röyhelömekko. Oikeassa laidassa, tummassa vihreänharmaassa pilkkukuosissaan Girl by Band of Outsidersin klassisempi malli. Kilpailijat ovat molemmat 450-500 dollarin painoluokassa ja kilpailevat La Garçonnen tallissa.

Mekonjanoinen, naisvoittoinen yleisö kannustaa suosikkejaan, tuomari on tavallaan puolueeton mutta toivoo molempien voittavan. (Tai voittavansa molemmat.)

*Ding-ding-ding*, erä yksi:

Kilpailijat silmäilevät toisiaan halveksuvin, mutta huolestunein katsein. Kisasta on tulossa todella tiukka.

Taistelupukarit kiertelevät toisiaan pitkältä tuntuvan hetken, mitään ei oikein tapahdu ja tuomari on hämillään. Jännitys tiivistyy pisaroiksi salin kattoon. Lopulta Opening Ceremonyn Peter Pan -kaulukset tekevät ensimmäisen hyökkäyksen: ne pieksevät ja pitävät pilkkanaan vihertävän kilpailijansa tavanomaista kaula-aukkoa. Yksi-nolla vasemmalle.

Luonnonläheisissä väreissä viihtyvä pilkkukuosi ei vielä tästä vapise ja näyttää lopulta vasenta koukkua lappapuuronpunaiselle – yksi-yksi.

Toinen erä, *kong*:

Ensimmäisessä erässä varsin tasavertaiset kilpailijat painivat toisen erän alussa hihanmitoista. Roosan lyhyt puhvihiha on kesäinen, mutta Girl by Band of Outsidersin hiha vetää lopulta pidemmän korren, koska väittää pärjäävänsä myös kylmemmissä olosuhteissa. Yksi-kaksi.

Opening Ceremony ei tästä vielä lannistu, vaan riepottelee säälimättä Girl by Band of Outsidersin mekkoa vyötäröttömiä ihmisiä sortavasta kangasvyöstään hulmuhelmansa heiluen. Kaksi-kaksi.

*Ding*, viimeinen rundi:

Kilpailijat ovat käyneet tauolla tuulettumassa, koska kumpikaan ei taida kestää vesipesua. Tilanne edelleen kaksi-kaksi.

Erän alussa Girl by Band of Outsidersin mekko selättää Opening Ceremonyn version ja lyö vastustajaansa vyön alle väittäen tämän saavan kantajansa näyttämään isolta lapselta. Tum-tum-tum.

Opening Ceremony kaivaa koristeommeltensa ja -vekkiensä välistä viimeisen annoksen tarmoa. Se ponnistaa viime hetkillä altavastaajan asemista ja taistelun tiimellyksessä sähisee, että mitäpäs siihen sanot, jos tuomari mekon kantaja haluaakin tapansa mukaan näyttää isolta vauvalta? Kolme-kaksi.

Harmaanvihreä mekko muistuttelee toimivuudestaan kaikkien maailman kauniiden, harmaiden villatakkien seurana, tönäisee roosan julmasti vasten kehän reunaa ja keulii olevansa väriltään possunpunaista mekkoa imartelevampi.

Peli menee likaiseksi, eikä loppua rähinälle näy… Ja se tuomarikin on siirtynyt jo pukuhuoneen puolelle selailemaan netistä mahdollisia muita värivaihtoehtoja. Julistetaan tasapeli.

Opening Ceremony Pleated Godet Dress, $449 vs. Girl by Band of Outsiders Alene Dress $506, lagarconne.com

Kommentoi

 1. Heh, tää oli hauska!

 2. Huh, mikä jännitysnäytelmä, täällä purtiin oikean käden keskisormenkynsi ihan tyngäksi!

  Mutta siis whaaaaaaaat – GIRL by Band of Outsiders? Onko tää joku uus juttu? Googlegooglegooglegoogle

 3. Heheh, mahtavaa! Kiitos :)

 4. Maailman hauskin, näin sieluni silmin nämä kehässä. Ja omat mustat mekkoni olivat tapansa mukaan jossain salaröökillä. Kovikset.
  Tässä olisi taas ainesta johonkin pysyvämpään. Miksi oi miksi en voi lukea näitä lehdestä(kin)? Ostakaa ostakaa, Inke ja Jan! Teidän pitäs kirjoittaa johonkin lehteen, joko sanoin sen?

  Ps. Kun Maxillin terassi aukeaa, haastan sun mekkosi samppanjaralliin.

 5. Mekkojen battle teki aurinkoisesta päivästä vieläkin aurinkoisemman :)

 6. Hei te hauskat ja ystävälliset ihmiset, mun mielestä teillä on hyvä huumorintaju! Kiitos!

  Eeva, näköjään se on! Nyt viimeistään on varmaa, etteivät kauniit asiat tule loppumaan maailmasta.

  Hanna, mä olen aivan sanaton. Tässä maailmanvalloitusta odotellessa (siis kai joku tulee kotoa hakemaan jne.) koopailkaamme edelleen täällä blogin puolella :)
  Mietin muuten, että kestäisikö esim. tuo possunpunainen nörttimekko samppanjarallia vai onko se ihan pillimehukamaa? Olen toki valmis ottamaan riskin…