keskiviikon kenkähaave

Huikeat popot: samaan pariin on saatu yhdisteltyä desert bootseja, espadrilloksia, tennareita ja hieman terveyskenkää. Lienee sanomattakin selvää, että minuun moinen kombo iskee kuin metrinen leka. Nuo tupsut olivat se viimeinen niitti – yllättikö ketään?

Ehkäpä saatamme piipahtaa silittelemään kenkiä Nykin reissullamme ensi kuun alussa, olkoonkin että parille asetettu hinta tuntuu aika kipakalta siihen nähden, millaisia järkevämpiä ja monikäyttöisempiä kenkiä saisi samalla rahalla. Toisaalta kaikista järkevin valinta on se kenkäpari, josta tykkää kaikista eniten. Tai edes se pari, jonka hankkimisen onnistuu perustelemaan parhaiten itselleen….

3.1 Phillip Lim Espie Leather Espadrille Booties, $350, shopbird.com

Kommentoi

  1. ja haloo, tasselit!

  2. Ovatpas megahömpsöt! Joo, kyllä näitä täytyy haluta!

  3. melkeinpä vois haluta…

  4. stellagee, niinpä! Ihan ku eivät muuten olisi olleet jo tarpeeksi ihanat…

    Vasilisa ja cristal, hauskaa että muutkin arvostavat kenkiä, jotka ovat söpöjä ja hieman köpöjä :)