hei hei harmaa

Olen blogin puolella hehkuttanut harmaata useampaan otteeseen, taitaa olla lempivärini. Rakkauteni harmaaseen kuitenkin horjahti, kun huomasin naamani olevan jotenkin kalpea ja harmaa. Talven jäljiltä väritön ja väsynyt iho kaipaa riittävästä unesta, liikunnasta ja kuulemma paikoitellen terveellisestä ruokavaliosta huolimatta jotain lisäpiristystä. Itseruskettavien kanssa en uskalla enää lähteä leikkimään, pieleen menee aina kumminkin. Kuorinnan käytön kanssa voisin kieltämättä hieman skarpata..

Kipaisinpa taannoin hieman helmiäishohdetta hämäämään ja häivyttämään harmauttani. MAC:in tiskiltä Stockalta saa noin kolmenkympin korvausta vastaan purkillisen kosteusvoiteen tilalle tai lisäksi leviteltävää Strobe Liquid Lotionia. Moni on tätä hehkuttanut (ainakin Stella), minäkin liityn nyt ylistäjien kerhoon. Päälle hieman mineraalimeikkiä, sipaisu valokynää silmänalusiin ja nenänpieliin – parempi.

Poskipunaksi tilasin Benefitin kevyen ja herkullisen (hehee – siis nolla kaloria!) Dandelion-sävyn. Puna jättää vaalealle ihollenikin vain aavistuksen väriä, övereitä tällä tuskin onnistuu naamalleen vetäisemään. Ihan hyvä vaihtoehto: kevyen rusketuksen kanssa parhaiten pelaava runsaspigmenttinen, persikankorallinen sävy ei ollut nenänpielistä punoittavalle, muutoin tasaisen haaleanharmaalle naamalle välttämättä se toimivin valinta. Punaa voi käyttää kuulemma ohuelti myös koko kasvoilla heleyttäjänä, uskallan kokeilla kun ihossa on taas hieman väriä omasta takaa.

Näillä aseilla pärjäillään sitten tämäkin takatalvi, toivottavasti hieman vähemmän harmaana. Sitä kevyttä keväistä päivetystä odotellessa…

 

Kommentoi