in the navy!

Ilo, ilo, ilo. Onni, onni, onni!

Raflan Fashion-kirppiksen pystyttelyvaiheessa pöytänaapuri kiskaisi kassistaan takin ja kysyi, josko minua pahamaineisena A.P.C.-fanina mahdollisesti kiinnostaisi.

No kiinnostihan minua, varsinkin kun otetaan huomioon, että olen juuri kyseistä yksilöä tässä vasta parisen vuotta metsästänyt eBaystä ja muilta nettikirppareilta. Vastaukseksi kysymykseen saatoin hieman kiljua.

Muutoinkin kaikki meni varsin putkeen. Sain aamulla hädässä ja kiireessä haalittua kaapeista kirppikselle Janin pöytää täydentämään yhden mekon, yhden hameen ja parin tennareita. Onnistuin myymään kaiken ja maksoin takin saamillani pennosilla – meni tasan, plus miinus nolla.

Paitsi että plus plus plus minulle, olen tästä takista niin onnellinen että sydämen seutua hieman puristaa, lisäksi kasvoni on vallannut joku outo suupieliä ylöspäin kiskova halvaustila. Siis kiitos. Ulkoilutan takkia jo tänään.

 

Kommentoi

 1. Noin juuri menee silloin kun menee ns. nappiin!

 2. Vautsi mikä takki! Oi jos pääsisin itsekin joskus penkomaan Raflan kirppistä, mutta oon toistaiseksi onnistunut aina olemaan väärässä paikassa.

 3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. violet, no niinpä! Edelleen aivan onneni kukkuloilla :)

  Ilona, on se kyllä hieno, munkin mielstä (yllätys-yllätys). Eiköhän tuo Raflan kirppis vielä satu joskus sellaiseenkin ajankohtaan, että paikalle pääset. Ryysis on melkoinen mutta suosittelen ehdottomasti vierailua, mahdollisuus tehdä huikeita löytöjä on suurensuuri.

  Eeva, no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you don’t say! Mikä munkki.

 5. sinulta ostamani mekon rahat siis käytettiin tuon upeuden vasemman hihan maksamiseen, miten kätevää tämä ekologinen uusien (vanhojen) vaatteiden hankkiminen!

 6. mieletön. on.

 7. Me voisimme olla aika huvittava näky yhdessä, jos sinä laitat tuon takin ja minä sen sinipunaisen kultaisilla napeilla (muistat varmaan, tilasin urban outfittersiltä viime talvena)

 8. Hanna, vasen hiha ja kaulus! Kiitokset kannatuksesta :D

  stellagee, jos mahdollista, olen nyt vielä enemmän innoissani kuin lauantaina, sunnuntaina tai maanantaina. Mitähän tämä loppuviikosta on?

  sis, mun mielestä meidän pitäisi pian olla aika huvittava näky yhdessä :D

 9. […] Löysin uuden potentiaalisen lempimekon huuto.netistä ihanan Hannan vinkistä. Ilmeisesti tämä A.P.C.-faniuteni on melkoisen hyvin tiedossa… […]

 10. […] haittaisi, jos talvisesonkia varten eteisestä löytyisi Michelin-pompan ja Aku Ankka -takin lisäksi tällainen hivenen salonkikelpoisempi […]