borrowed from the boys

Puoli vuotta myöhemmin haikailen edelleen monk strapsien perään. Taannoin bongaamani täydellisyydet jäivät saamatta, merkillä ei ole verkkokauppaa ja Jan löysi Lontoon kaupoista työreissullaan enää liian suuria kokoja. Toisinaan tarkastan eBayn tarjonnan, mutta toistaiseksi en ole löytänyt mitään vastaavaakaan koossa 36.

Jos joku bongaa jostain moiset kengät, olisin kiitollinen jos minulle raportoitaisiin. Lähimmäksi on toistaiseksi osunut Topshop: malli on melkein oikea, väri valitettavan viininpunainen (toiveissa konjakinruskea) ja laatu todennäköisesti juuri kuudenkymmenen punnan hintaa vastaavaa tasoa. Se ei taida nyt aivan riittää, etsin moisia kenkiä sitoutuakseni niihin vähintään viideksi vuodeksi.

Silti harkitsen hieman sortumista – kevät ei välttämättä tule, jollen saa kiskoa jalkaani beigejä chinoja ja yhdistää niitä solkikenkiin tuon kuvan tytön jalanjäljissä. Lena, oletpahan tyylikkäänä.

(kuva The Streethearts)

 

Kommentoi

  1. Ootko etsinyt noita kenkiä poikien (siis lasten) osastoilta tai nettikaupoista? Itse juonin juuri Barbourini ostamista lastenosastolta, koska sielläkin on koot 173 senttiin asti, mutta hintaa satanen vähemmän :D Ja huutelevat tuolla nettifoorumeilla, että Ralph Laurenin bleiseri pitää kuulemma ostaa nimenomaan poikien junioriosastolta, niin se istuu oikein :)

  2. Jos myös vintage kelpaa, niin kannattaa katsastaa Etsy.comin vintage-osasto. Sieltä olen bongannut usein aika hauskoja kenkiä. Kannattaa laittaa hakukenttään hakusanan perään vielä size 6 tai ihan vaan 6, niin oman kokoisia kenkiä löytyy helpommin. Niin ja sivupalkkiin täppä että toimitetaan Suomeenkin, inhottavaa kun löytää ihanat kengät, mutta myyjä ei toimitakkaan tänne asti :D

  3. Eeva, en kyllä ole! Täytyypähän tarkkailla. Arvaahan, sun kommenttisi oli blogin neljästuhannes. Onnea! Tarjoan skumppaa.

    Tuuli, mikäpäs vintagessa, jos sattuisi tärppäämään oikeanlaiset ja hyväkuntoiset sopuhintaan! Pitääpäs yytsiä myös Etsy.comin vintagepuolta, voi olla parempi vaihtoehto kuin ebayn valtaisasta sekomassasta seulominen. Kiitos vinkistä :)

  4. Tuo oli sitten lupaus. Joka lunastetaan.