ilmoitusluontoinen asia

Kuten moni jo saattaa tietääkin, jo perinteeksi muodostunut Fashion-kirppis järjestetään jälleen Raflassa tulevana lauantaina. Olen luonnollisesti itsekin osallistumassa tapahtumaan, mutta tällä kertaa debytoin myyjänä. Tarjolla pöydässäni on miesten farkkuja (mm. Acne, April77, RAF Simons), chinoksia (Filippa K) ja kauluspaitoja (mm. Filippa K, Daniele Alessandrini, A.P.C.).

Lisäksi mukaan lähtee muutamia kenkäpareja (RAF Simons, Opening Ceremony, B-Store), pikkutakkeja (Acne, J.Lindeberg), neuleita (Fifth Avenue Shoe Repair, J.Lindeberg) sekä yksi todella hieno, musta parkatakki Fifth Avenue Shoe Repairilta.

Jos olet noin 180cm pitkä, painat noin 70kg ja kengänkokosi on 42, olisi todella mukavaa nähdä ensi lauantaina Raflassa!

Fashion-kirppis lauantaina 26.3. Raflassa alkaen kello 12.00. Nähdään siellä!

(ps. Mahdollisesti myymättä jääneet tuotteet päätyvät myöhemmässä vaiheessa blogikirppiksemme puolelle, mutta kokeillaanpas kaappien tyhjennystä ensin ihan livenä.)

Kommentoi