sann kärlek

Silkkaa rakkautta. Kuvassa näkyy ensimmäinen musta pukeutumiseen liittyvä asia, jonka olen halunnut pieneen ikuisuuteen. Tuo nahan rakeinen pinta on täydellinen ja kenkien kärki rittävän pyöreä omaan makuuni. Yksi pari koossa 42 minulle, kiitos!

Kengät ovat ostettavissa Our Legacyn verkkokaupassa.

Kommentoi

 1. On kyl siistit! Itsekin fiilistelin noita ja ruskeita mokkaisia long wingejä. Hinta on vaan aika kova siihen nähden, että noi Our Legacyn kengät taitaa olla nykyisin Sandersin valmistamia samoin kuin McNairyt. http://www.sanders-uk.com/categories/-Casual-11.php

  Sandersia saa myös halvalla secondseina ebaysta. http://stores.ebay.co.uk/jacksonshoes

 2. Jeps, hyvännäköiset, mutta…

  …melkein väittäisin, et kandee mieluummin etsiä jenkkiebayn puolelta vaikkapa Florsheimin vintage longwingit. Itse maksoin n.60-luvun longwingeistä 20 dollaria (+postit) ja rakenteeltaan + jämäkkyydeltään ovat ihan muuta kuin vaikkapa alihankintana tuotetut ”merkki”kengät. Hakusanaksi Florsheim Imperial ja tosiaan vintagekenkiä metsästämään ettei vaan vahingossa tuu hankittua uudempia Florseja, niissä laatu on aika kelvotonta, kiinalaista halpatuotantoa.

  Ei Sanders mikään huono vaihtoehto ole, mutta vanhat Florsheimit ovat aitoja jäyhiä gunboatteja (kelpaisivat vaikka lyömäaseeksi), juuri kuten longwingien kuuluukin. Ja 320e on tosiaan aika kova hinta, tuolla saa melkein jo parin Trickersejä.

 3. Kyllä vain, ruskeatkin ovat todella hienot! Hinnastakin olen kanssanne samaa mieltä, mutta mitäköhän eroja mahtaa olla Sandersin omissa ja heidän McNairylle valmistamissaan kengissä? Itse kun olen vaan nähnyt kuvia Sandersin kengistä. Näyttäisi siltä että lesti on pikkaisen pyöreämpi ja tukevampi McNairyn kengissä.. Osaatteko sivistää minua?

  Täytyy varmasti perehtyä pikkaisen myös ebayn tarjontaan, kiitti vinkistä!

 4. Jos kyseiset kengät kiinnostavat vielä, niin UK ebayssa olisi tarjolla koossa UK8 hintaan 195£. Jotenkin muistelin, että UK8 olisi bloggaajan koko. Ei kovin paha hinta hienoista kengistä, jos koko sattuu olemaan oikea.

  http://cgi.ebay.co.uk/OUR-LEGACY-BROGUES-8-BNIB-OI-POLLOI-APC-QUODDY-/130506516324?pt=UK_Clothing_Menswear_MensShoes_GL&hash=item1e62cb6764

 5. JepJep, kiitos vinkistä!