vertaistukea

Katse naisen kasvoihin: aurinkolasiklipsit! Siis jollakulla muullakin on! Ja Sartokin hyväksyi!

Siispä jos näette minut näinä kevätpäivinä hiippailemassa pyöreisiin silmälaseihini kiinnitetyt aurinkolasiklipsit päässäni, ei tarvitse soittaa valkotakkisille. Paitsi jos Scott Schumanilla on valkoinen takki.

(kuva The Sartorialist)

Kommentoi

  1. Hii! Voidaan sitten yhdessä kohdata ylpeästi ihmisten oudoksuvat katseet! Ostin omani viime kesänä Asokselta, kannattaa vilkuilla, jos sinne tulisi tänäkin kesänä budjettiversio :)

  2. Kevättä odotellessa.. Tai no, johan siellä vissiin aurinko paistaa, oon vaan ihan tappoflunssassa ja eristettynä sisätiloihin. Kohta pääsee käyttämään klipsejä! Mun klipsit siis ihan kuuluvat mun silmälaseihin – niin aitoa ysäriä vuonna 2011 että :D Ostin kyllä myös viime kesänä Raflan fashion-kirppikseltä Oopperan Optiikan standilta lasilinsseillä varustetut mustat pyöreät rillit, joihin kuului päälle napsautettavat aurinkolasiklipsit. Nämä eivät siis näköjään riittäneet tähän tarpeeseen.. No, eipä tarvitse nyhrätä piilareiden kanssa.