poikaystäväpaita

Siinäpä mahdollisesti täydellinen hieman ylimitoitettu valkoinen kauluspaita pelastamaan ne päivät, kun mitään päällepantavaa ei ole. (Niin, ja olet muistanut silittää paidan tai sinulla on aikaa painella raudalla edes kauluksia hieman kuriin.)

Toivottavasti paitoja on vielä nähtävillä, kun seuraavan kerran Whyredin liikkeeseen pääsen. Päätin nimittäin juuri, etten tilaa netistä enää mitään.. Ainakaan hetkeen. Annan tämän huonon tuulen kääntyä takaisin hyväksi. Jotenkin mystisesti lähes kaikki kaunis kotiin klikkaamani on viime aikoina muuttunut kuriirikyydin aikana suht käsittämättömäksi söherrykseksi. Ei siis piristäviä kevätvaatteita, vain pari huolellisesti nurkistaan kiinni teipattua palautuspakettia.

Plussapuolet? Osaan jo kertaheitolla valita ja täyttää sen oikean lomakkeen paluupostia varten. Ehkä myös pitäytyä kivijalkakaupoissa, ainakin tovin. Mutta miten pitkä aika se tovi oikein on?

Whyred Fellea Poplin Shirt, 120 €, whyred.se

Kommentoi

  1. Nettishoppaajana ymmärrän hyvin mitä tarkoitat – niin hyvin, että on pakko kommentoida:)
    Jos jotain olen oppinut, niin tarkastelemaan pituuksia, materiaaleja ja mittasuhteita ja leikkauksia mielellään mahdollisimman hyvistä kuvista (Whyredin omat eivät valitettavasti ole niitä parhaita, mutta niillä on onneksi piirrokset malleista). Ei mahda mitään ja vaikka minua kuinka kiukuttaa välillä, mutta oma vartalotyyppi pistää aika tarkat rajat sille mitä kannattaa loppujen lopuksi ostaa ja mitä ei. Ja netissä ostaessaan näitä joutuu minusta miettimään etukäteen aika paljon enemmän kun ei voi kokeilla. Voi kuinka haluaisinkaan pukeutua kuin Audrey Hepburn, mutta kun ei vaan voi :/

  2. Susie, pari ihan outoa ohilyöntiä tullut kyllä vetäistyä viime aikoina… Enkä mielestäni ole edes ottanut tietoisia riskejä tilatessani, molemmat takaisin lähteneet vaatteet ovat olleet tutulta merkiltä, mutta mitoituksissa on ollut jotain pahasti vialla. Vai miltä kuulostaa A.P.C.:n kaunis paita, jonka kaula-aukon halkio oli hurjaksi osoittautuneen pituutensa vuoksi kyllä toooooodella kaukana vähäeleisestä ja hienostuneesta? :D No, aina ei voi voittaa ja palautuspaketti Ranskaan maksoi 6,70 €. Kohtuullista!

  3. Juu, kaula-aukot ovat hyvinkin kinkkinen juttu. Olen itsekin tehnyt muutaman harhaiskun niiden suhteen. Itse asiassa olen miettinyt, että mahtaako syy näihin ekstrasyviin kaula-aukkoihin olla sovitusmalleissa? He arvatenkin ovat hyvinkin ”mallinmitoissa” ja rinnanympärys ei ole todennäköisesti kovin suuri, mutta pituutta taas on, joten syväkin kaula-aukko näyttää säälliseltä kun rintojen väli on leveä ja rintoihin on myös kaulasta aika pitkä matka:) Sekava juttu, mutta periaatteena se, että kaula-aukko voi tällaisella rakenteella varustetuilla olla hyvinkin syvä ilman että muuta näkyy kuin rintalasta. Ja sitten tavallisen ihmisen päällä kaula-aukko on ihan liian syvä, vaikka muuten koko olisikin oikea :/

  4. Susie, teoriassasi on järkeä! Jostain tuollaisestahan sen täytyy johtua… Palauttamani A.P.C.:n paita oli sellanen Tuksun pyhäkouluasu – kauhean kiltti kangas, pitkät hihat ja pitkähkö malli, mutta kaula-aukko olikin sitten leikattu lähemmäs napaa :D

  5. :D tai sitten A.P.C. vaan haluaa silloin tällöin olla naughty pyhäkoululainen!