miekin haluan milanoon

Pakko saaha: palamikkoneule.

Hirmu hieno ja klassinen asu Hannelilla, pidän valtavasti. Raikas ja superviaton palmikkoneule ja kaunis, polvimittaisen oloinen musta kellohame ovat mitä täydellisin yhdistelmä.

Mielenkiintoisemmaksi homma muuttuu noiden ruskeiden, korollisten Whyredin nilkkureiden myötä. Jos katsoisi kokonaisuutta kohta kerrallaan päästä aloittaen, viimeistään reiden kohdalla olisi satavarma siitä että jalassa on pari ballerinoja, kenties tikatut Chanelit. Eipä ole, ei – kivathan nekin baltsutkin varmasti olisivat, mutta kokonaisuus olisi sitten kyllä aika klassista Kennedy-rouvaa.

(kuva: Hanneli Mustaparta / hanneli.com)

Kommentoi

 1. Hahaa! Mää just katoin tuota asua ja mietin, että haluan kanssa pukeutua noin JA ballerinoihin. Mutta oonkin ehkä vähän Kennedy-rouva :)

  Tuommosta ihan lyhyttä palmikkoneuletta oon etsiskellyt jo tovin. Niissä on vain sellainen ikävä taipumus, että saavat meikäläisen leveine hartioineen tosi helposti näyttämään gorillalta. Pitänee syödä vähemmän croissanteja… eiku jatkaa etsintöjä.

 2. Eeva, sama, sama! Sovitin ihanaa, tummansinistä, puuvillaista Isabel Marantin lyhyttä palmikkoneuletta Beamissa.

  Beefcake, BEEFCAKEEEEEEE!

  Jätin tangolle. Yh.

 3. Miullakin on samanhenkinen vaalea palmikkoneule, tosin löysällä poolokauluksella. Sen voi kyllä aina laittaa päälle silloin, kun ei keksi mitään muuta. Voikun voiskin laittaa vielä ballerinat, huoh.

  ps. Mistä siulle on tarttunut toi mie? Et taida oikeasti puhua niin, mutta miulle tuli kotosa olo!

 4. Miekin haluaisin näyttää tuolta. Ja samanlaisen palmikkoneuleen haluaisin myös. Ja mulla on sama harteikkuus-ongelma!

  Tuollainen musta hame multa löytyy, myytävien vaatteiden kasasta. Täytyy harkita sen säilyttämistä omassa kaapissa uudelleen..

  Whyredin korkonilkkurit on ihan mahtavat, saako niitä mistään? Toisaalta voisin kuvitella että Acnen cypressit ajais myös saman asian. Silittelin niitä tänään stokkalla, upeat kengät.

 5. Henriikka, löysä poolokauluskin kuulostaa kyllä hyvältä! Palmikkoneuleita ei kyllä haitaksi asti ole kaupoissa viime aikoina vastaan tullut, mistähän sitä oman sitten löytäisi…

  Mie on tarttunut ihan kotiseuduilta Lapista, minun mie ei vaan taivu miuksi :) 9 vuotta Helsingissä ovat vieneet terän parhaalta murteelta, mutta kyllä se sieltä palailee aina kun pääsee juttusille jonkun toisen lappilaisen kanssa.

  wikke, me taidetaan olla hieman ylikriittisiä hartioidemme kanssa :) Pitäis antaa olla vaan ja yrittää muistaa, että ketään muuta ei kiinnosta edes murto-osan vertaa. Niin ja säästä hame tai anna sille uusi mahdollisuus :D Mustien hyvien hameiden löytäminen on mun mielestä lähes mission impossible, en koe omistavani yhtään oikeasti hyvää mustaa hametta.

  Whyredillä oli tuonnäköinen nilkkuri viime syksyn mallistossa mutta muistelen nähneeni ne vain mustina.. No, ei niitä mustiakaan enää nettikaupassa ole. Cypressit taatusti hoitaisivat homman :) En vaan tiedä, pysyisinkö niillä metriäkään pystyssä. Olen hieman päässyt vieraantumaan koroista :/

 6. Tuo hame on suoraan TAIVAASTA! Yksi toimiva palmikkoneule – tai ainakin yhdellä palmikolla varustettu – oli Gerard Darelin syysmallistossa (se Marilynin muistoksi tehty), ja siitä lyhythihainen versio on nyt myös kevätmallistossa. Näyttää paksulta, mutta on yllättävän kevyt päällä.

 7. Susie, hyvin paljon mahdollista – veikkaan, että Enkeli-Hanneli nappasi mukaansa pudotessaan maan pinnalle :D Pidetäänpäs silmät auki palmikkoneuleiden varalta, kyllähän niitä varmaan kaupoissa on mutta mitoitukset ovat varmaan valtaosassa ihan erilaiset kuin mitä kaipailisin :/ No, tulee jos on tullakseen! Kiitos vinkistä, tsekataanpas sekin!