mistä näitä nyt saa?

Samuji on saanut sivunsa auki – kiitokset vinkistä, Liisa! Haukon henkeäni: siellä on niin paljon hienoa ja näköistäni, todella paljon myös sellaista jota voisi rakastaa vuosikausia.

Olen myöskin häkeltynyt – miten siellä Stockalla onnistui olemaan tarjolla vain niitä (sinänsä ihan hienoja) Samuji-vaatteita, jotka eivät sattuneet erityisemmin kolahtamaan meikäläiseen? Valtaosa sivuilla nähtävästä iskee minuun kuitenkin kuin metrinen leka. Minne minun tulee mennä, jotta pääsisin hypistelemään niitä Samuji-vaatteita, joita himoitsen?

Eritoten vinkkejä otetaan vastaan tuon sinisen mekon saatavuudesta. Sehän huutaa nimeäni.

Kommentoi

  1. Omat suosikkini näyttäisivät löytyvän Seasonal-puolelta – jos nyt saisin ne näkymään! En tiedä, onko vika selainvalinnoissani (chrome ja firefox ”äppel mäkillä”), kun kuvat latautuvat tuskaisen hitaasti… No, ennätänpähän tehdä haaveilun lomassa duunia!

  2. Mullakin sivut ensin toimivat ja sitten taas eivät, ilman mitään logiikkaa (välillä PC ok, välillä mac, välillä taas ei kumpikaan jne jne.). Pientä alkukankeutta. Mutta haaveillaan, haaveillaan :)

  3. […] No KOHTA niitä saa! Minä menen. Tule sinäkin. Lähetä: […]

  4. […] jättää Hannan antavaksi lentoemomekoksi kuvaileman seilorihenkisen Rykielin väliin kun viimein löysin tämän. Minkäs sille mahtoi, kun tunsin oloni kaikin puolin kotoisammaksi mekossa, jonka kaula-aukko […]

  5. […] kun huhut suunnittelijan omasta Samuji-merkistä kantautuivat korviini. Sitten pärähtivät ensimmäiset kuvat nettiin, ja kun vaatteita viimein sai ostaa merkin showroomin taannoisesta pop up -storesta, olin […]