soft vintage denim

Kävimme Beamissa kevätuutuuksien perässä. Ostin sinisen kauluspaidan, tapojeni mukaisesti. Nyt niitä on kaapissa yhteensä kaksitoista. Oho. Uusi tulokas on Our Legacylta, tietenkin. Se on upean indigonsininen ja materiaali on aivan uskomattoman pehmoisen tuntuista farkkukangasta. Suosittelen.

Our Legacyn ja upean Porterin laukun lisäksi Beamista löytyy nyt myös kevään uutuuksia Universal Worksilta. Eilen ei valitettavasti ehtinyt kuvailemaan, mutta yritänpä ehtiä ensi viikolla paikalle kameran kanssa.

Kommentoi

  1. Viime kauden OL:n vaatteet tuntuivat kulkevan about yhden koon suurempina kuin aiempina sesonkeina. Onko tilanne edelleen sama? Varsinkin netistä tilatessa on todella rasittavaa, kun merkki muuttaa yhtäkkiä mitoitusta johonkin suuntaan. Itselläni lähti OL:n syksyn mallistosta paita ja neule takaisin TBS:lle juurikin muuttuneen mitoituksen takia. Täytyisi varmaan hankkia vaatteet kivijalkaliikkeistä niin välttyisi ikäviltä yllätyksiltä, mutta TBS:n loistavaa toimintaa tukee erittäin mielellään.

  2. Juu, törmäsin samaan ongelmaan viime vuonna. Melko uskomatonta, etteivät vaivautuneet kertomaan edes jälleenmyyjille tällaisesta mitättömästä muutoksesta. En tiedä, tehtiinkö muutos jenkkimarkkinoita ajatellen vai mitä.. Nyt kokotaulukko on kuitenkin pysynyt samanlaisena. Onneksi. Ostan siis Our Legacy -paitani nykyään kokoa pienempinä kuin ennen viime kautta.

  3. Voiko udella, mikä on nykyisin kokosi Our Legacyn paidoissa? Itse olen pienekokoinen ja arvon tässä koon 44 ja 46 välillä.

  4. RIku, itse olen vajaa 180 cm pitkä ja painan noin 72 kg, käytän Our Legacyn vaatteissa kokoa S/46. Toivottavasti tästä on apua!

  5. Kiitos, tiedoista on apua. Itse olen 173 pitkä ja painan n. 65, joten mulle istuu paremmin sitten se pienempi koko, eli 44.

    Kiitos.