très bien video

(Siis joo, embed-toiminto ei nyt toimi, ylläoleva kuva on vain hämäystä ja sitä klikkaamalla ette tule näkemään liikkuvaa kuvaa. Tai jos tulette, ilmassa on jotain outoa. Jos taas klikkaa tätä, voivat toiveenne toteutua!)

Videoiden käyttö blogeissa ja netissä yleistyy päivä päivältä sekä on varmasti yksi verkon vahvimmin kasvavia trendejä. Aina yhtä loistava Jake Davis on toiminut jonkinlaisena videobloggaamisen apostolina ja hän on taatusti onnistunut inspiroimaan monia muitakin käynnistämään omia videoprojektejaan. Itselleni tuli näin äkkiseltään esimerkeistä mieleen vain Style the City, joka valitettavasti ei ole päivittynyt enää niin ahkerasti meidän vierailumme jälkeen. Mitä tapahtui? Eihän tämä ole meidän vika? Mitä videoblogeja te muuten seuraatte?

Tämä video ei tosiaan ole mistään blogista napattu, vaan asialla ovat jälleen Très Bien Shopin mainiot herrat. Täytyy kyllä myöntää, että tämä on kaupoillekin aivan loistava tapa esitellä vaatteitaan. Liikkuvan kuvan kautta pystyy kuitenkin tuomaan niin paljon enemmän sävyjä ja vivahteita esiin.

Hymyä, Inke – nyt on issuesinkin aika siirtyä liikkuvan kuvan pariin. Eiku, mehän otamme vain still-kuvia videoista..

Kommentoi

  1. Noi lenkkarit. En vaan tajuu teitä keskieurooppalaiset! :) Hei perjantaina näkyy, loistavaa!

  2. Tämmöinen suomalainen musavideoblogi kuin Off The Record on just aloittanut, ne siis itse taltio akustisia settejä. Esillä ei ole vasta kuin eka video, Magenta Skycode, perjantaina kuvataan toinen – Samae Koskisen keikka Indian Summer -kaupassa. Menen paikalle väijymään, tulkaahan tekin!?! n. klo 18.30

    Ai niin, linkki: http://offtherecord.fi/

  3. Niko, komppaan sua sataprosenttisesti. Tuossa on muuten kaikki hyvin, paitsi tossut. Ja kyllä, huomenna nähdään!

    sugar kane, katsotaan. Olisi hauska nähdä! Niin ja Off The Record tulikin jossain vastaan ja kyllä, on hieno :)