kevätmalliston valonpilkahdus

Koko Acnen kevätmallisto menee pitkälti yli hilseen, niinpä taisi mennä myös viime syksy. Kyllä oli ennen kaikki paremmin, sai pelkistettyä, suht ajatonta mutta jokseenkin mielenkiintoista perusvaatetta villasta, puuvillasta ja toisinaan silkistäkin. Nyt on enää remmiä, kangasmerkkiä, printtiä, hörselöä ja solkea, polyesteri pohjanaan. Mmmm-eh.

Nämä kevätmalliston Cypress-kengät minä kuitenkin ymmärrän, olkoonkin että 9,5 senttimetrin korosta taitaisi minulle riittää noin puolet. Hienot, joka tapauksessa – lähestulkoon hämmentävän ajattoman ja klassisen oloiset verrattuna muuhun mallistoon. Voisin jopa investoida.

Acne Cypress Boot, 480 €, shop.acnejeans.com

Kommentoi

 1. Minustakin suurin osa kevätmallistosta oli jotain ihan käsittämätöntä kahta poikkeusta lukuunottamatta. Toinen oli harmaa neuletakki, jossa oli pieniä ”niittejä” hihoissa, mallin nimi oli muistaakseni Midnight. Hinta (300 e) vain on mielestäni korkea puuvilla-pellava-takista, mutta saas nähdä… Toinen ihanuus oli farkkumekko, jossa meni nyöritys edessä ja takana oli letitetty painijaselkä, mallin nimeä en muista. En vaan käsitä miten farkkumekko voi olla 100 % tenceliä..? Malli on kuitenkin ihana ja ottaisin mekon mieluusti kesähelteille. :)

  Nuo kengät ovat hienot, mutta en osaa käyttää korkoja, joten jäisivät minulla vain kaappiin ihasteltaviksi. :)

 2. […] Juuri kun pääsin kitisemästä etten enää ymmärrä Acnen tekosia, lävähtivät silmieni eteen ensimmäiset maistiaiset tulevan syksyn pre-fall -mallistosta. Olen hieman häkeltynyt näkemieni kuvien perusteella – meno on paljon klassisemman ja naisellisemman oloista edellisiin sesonkeihin verrattuna! Style.comista löytyvät kymmenen kuvaa eivät mielessäni yhdistyisi kokoelmaksi, ellen tietäisi näin olevan. Jokaisessa asussa tuntuu olevan ihan oma meininkinsä, niin hyvässä kuin pahassakin. Yllä nähtävät varsin siveellisen mittaiset kellohameet ovat jotain, jota itseään sesongista toiseen osin toistava Acne ei ole muistaakseni aiemmin vielä tehnytkään. […]

 3. Mua visottaa Acnessa myös edelleen tuo materiaalisiirtymä polyesterin suuntaan, hintojen vain noustessa. Ymmärrän markkinatalouden lait, mutta että silti. Kun ei ne kuitenkaan ole (minun silmissäni) nk. oikea huippumuotitalo, vaan… Acne.

  Esittelemäsi kengät ovat oikein kivat ja jotenkin luotettavan sekä ajattoman oloiset, mutta melkein 500 euroa tuntuu aika hurjalta heistä…

 4. Nyt iski lujaa nuo kengät! Mutta ihanko totta, onko tuo ainoa saatavilla oleva väri?!

 5. Never mind, onhan tuota mustanakin..

 6. Heidi, matskujen kanssa saa etenkin verkkokaupan puolella olla tarkkana: löysin sieltä tovi sitten paidan, joka oli kuvauksessa ”silk-cotton” -blend, alapuolella todettiin matskun olevan kuitenkin 100% polyesteriä. Ehkä syöttövirhe, mutta aika kohtalokas jollekulle joka uskoo silkkiä saavansa..

  sugar kane, sama homma, juilii noin niinku henkilökohtaisella ”pidin paljon vaatteistanne ja olin hyvä, uskollinen asiakas, mutta…” -tasolla. Acne on ilmeisen vahvasti suunnannut pääpainopisteensä pois täältä pohjoisesta, missä merkillä on jo jonkinlainen historia – siellä Lontoossa ja vaikkapa Ameriikassa on hyvä esiintyä pohjoismaisena design-ihmeenä (mitä Acne siis toki onkin, mutta muilla mailla se voi olla vielä uusi ja kiehtovahko juttu) ja myydä tovin polyesteriä muotitietoisille sikahintaan. Tai pidempäänkin, kyllähän tuota polyesteriä löytyy vielä kalliimmalla niiltä nk. oikeilta huippumuotitaloilta.
  On siellä Acnen rekeissä vielä hieman niitä aitomatskuisiakin joukossa, mutta vähiin käyvät…

  Tiina, onhan siellä juu musta ja tummanruskeakin. Näen tällaiset (mustina) kyllä sinulla… :)