vilpoisat varpaat

Tällä hetkellä jalkaterieni ympärillä:
– paksupohjaiset, varrelliset talvikengät (joissa sentin paksuiset huopapohjalliset, ihan vaan varmuuden vuoksi)
– villasukat
– puuvillaiset nilkkasukat
– sukkahousujen (66 den) jalkateräosiot.

Tahtoo lisää! Lumikengät, jäänastat? Kalossit? Sellaiset siniset kuminauhakiinnitteiset muovipussit, joita hammaslääkärit ja kiinteistövälittäjät jakelevat? Kenkien päälle asennettavat karvaiset lämmittimet?

Tunnustettakoon, että minä tavallaan pidän nykytilasta. Askel painaa, mutta lämpimästi ja pehmeästi. Suutari pysyköön lestissään ja Inke topatuissa talvikengissään.. Mutta jokin näissä sandaaleissa sykähdytti villaanverhoiltua sydäntäni, jopa näin tammikuussa.

Paitsi että nämä ovat ihastuttavaa, laadukasta, ravistuttavan ranskalaista Repetto-kädenjälkeä,  tykkään myös tuon värin, matalan pohjan, tukevien remmien ja nyörikiinnityksen yhdistelmästä. Nyt on saatu yhteen kenkäpariin ängettyä sopivassa suhteessa tyttömäistä kepeyttä, mukavuustekijät edellä  pukeutunutta turistitätiä (Ecco-sandaalit ja valkoiset, puuvillaiset nilkkasukat) ja juuri oikeanlaista retrofiilistä.

Tahtoo. Käyttäisin ilman nilkkasukkia, paitsi jos hiertävät ikävästi kesäkuumalla.

Repetto Nagoya Side Lace Sandal, $275, lagarconne.com

Kommentoi

  1. Hihii, mua vähän hykerryttää nuo Repetot, kun saan niistä takautumia vuosien takaisista, samanvärisistä ja (melkein samanmallisista) Ecco-sandaaleistani, joissa oli matala puupohja. Siis aikana, jolloin puukenkämuodista tai vuoden 2011 järkevien kenkien buumista ei ollut tietoakaan ;) Minusta ne olivat hienot juuri yllä mainitsemistasi syistä (-Repetto). Lopetin lopulta niiden käytön, kun näin ratikassa _miehen_ joka yhdisti sandaalini sukkiin, mutta olen kyllä salaa vähän kaivannut niitä takaisin.

  2. Vasilisa, siis hahaha – mä tykkään noista varmaan just siksi, kun niissä on paljon perinteisiä Ecco-kenkäelementtejä mutta jotenkin hieman hienostuneemmin tarjoiltuna :D Tai no, ehkä se on vaan se nahan väri.. No, anyways – mä haluun! Toivon, etten näe noita yhdenkään herrahenkilön jalassa, ainakaan sukkien kera. Jonkin on oltava pyhää!