the local firm

Viikonloppuisella Tukholman reissulla oli kaikenlaista puuhaa ja ohjelmaa, liikaa ei todellakaan ehtinyt laakereilla lepäilemään. Tai siis no, ei malttanut…

Erityisen mukavaa oli päästä sunnuntaina piipahtamaan mielenkiintoisen ruotsalaismerkin The Local Firmin työhuoneella ja kuuntelemaan merkin suunnittelijoiden Axel Nyhagen ja Richard Hutchinsonin tarinaa ja ajatuksia TLF:n synnystä, tulevaisuudesta ja merkin kulmakivistä. Herrat todella rakastavat harmaata – tämän ymmärrämme ja allekirjoitamme!

The Local Firm sai alkunsa, kun Tiger of Swedenin farkkulinjan suunnittelijoina aiemmin toimineet Axel ja Richard päättivät kokeilla siipiään ja tehdä jotain ihan omaa. TLF:n vaatteet ovat täynnä huoliteltuja yksityiskohtia, kuten esimerkiksi useista, pienistä ja varsin graafisesti silkkipaloista sommiteltu takin vuori tai naisten farkkuleggingsit, joiden lahkeisiin on ommeltu kymmenkunta saumaa pituussuuntaan tekemään housuista mielenkiintoiset ja virtaviivaiset. Merkillä on myös farkkumallisto, josta löytyy miehille hieman klassisempaa 501-henkistä mallia hieman ysärihenkisin kulutuspesuin, naisille tarjolla on superpilliä ja farkkuleggingsiä runsain yksityiskohdin. Moniin TLF:n vaatteisiin on myös yhdistelty useampia kankaita, materiaaleja ja värejä.

Monet blogimme parissa pidempään viihtyneet jo varmaan osaavatkin aavistaa, että The Local Firm ei välttämättä ole ihan sitä ominta Inkeä ja Jania. No, onneksi vaatteista voi silti pitää, vaikkei niitä itselleen osaisi kuvitellakaan – merkki tekee kunnianhimoisia, viimeisteltyjä mallistoja ilmeisen laadukkaasti eikä todellakaan helpoimman kautta. Hatunnoston paikka, onnea ja menestystä TLF:lle myös jatkossa!

(kuvat TLF:n s/s 2011 -näytöksestä: © Peter Håkansson / stockholmfashionweek.com)

Kommentoi

  1. Arvatkaapa, kuka on juuri bloggaamassa samasta aiheesta, suunnilleen samoilla kuvilla… Näin jo untakin noista kengistä <3

  2. sugar kane, no hyvin blogattu! <3 Minun mielestäni sun pitäisi kyllä saada ne kengät kevääksi. Huusivat sinun nimeäsi. Se nahka, se nahka - se korko, se korko... Silkkaa sugar kanea! Naurattaa ajatuskin meikäläisestä hortoilemassa niillä :D