turn on the bright lights

Okei, kuvan tavara näyttää hieman hämärältä, mutta se on kaikkea muuta – se on lamppu! Laukkuvalaisin, jos tarkkoja ollaan.

Ok, voi kuulostaa melkoisen turhalta, mutta jokainen joka omistaa mustavuorisen, suurikokoisen ja suhteellisen syvän käsilaukun saattaa ymmärtää, miksi ja mitä varten tällaista tarvitaan.

Ihan pelkkää kuuden euron laukkuledilamppua nyt en lähde Ranskasta saakka tilaamaan (varsinkin kun lamput on jo myyty loppuun), mutta jos tällainen sattuu joskus tulemaan jossain minua vastaan, aion ehdottomasti nakata pari ostoskoriin.

Moistahan voisi muuten käyttää myös jonkinasteisena ekstraheijastimena näillä sysimustilla keleillä! Lamppu vain vaihteeksi laukun ulkopuolelle heilumaan, ei siitä varmaan haittaakaan olisi.

Niin, sitten kun vielä löytäisi sen lampun sieltä sysimustan laukun syövereistä… Ei vais, mielestäni loistoidea kaikessa järjettömyydessäänkin! Harva asia kun nostaa verenpaineita niin paljoa kuin avainten kaivaminen pohjattoman laukun syövereistä kotioven edessä silloin kun kantaumukset painavat, laukut ja kassit pyrkivät putoilemaan käsistä ja olalta, otsassa sykkii jo kupla ja h-hetkellä pirahtaa vielä puhelinkin soimaan.

Näin tarkemmin ajateltuna on lienee parasta kiinnittää tuo ledivalo avaimeen ja olla koskaan sammuttamatta sitä. Siis koskaan.

Lexon Bag Light, 6 €, colette.fr

Kommentoi

  1. Ei ihan yhtä design, mutta ihan toimiva kikka on laittaa sellaiset pienet mainosledit, kiinni nauhalla laukkuun, jos sellainen kotoa tai duunista löytyy. Mulla on avaimissa sellainen, ja toimii myös taskulamppuna ja hejastimena. Leditkestää ihan noin vuoden…

  2. Sofie, varmasti ajaisi saman asian, Mistähän mä saisin mainosledin? Miksei mulla ole yhtään? :D

  3. Olen vakuuttunut. Miten näitä tarpeita syntyykin näin helposti? :D

  4. No aikamoinen turhake kyllä! :D tarpeeksi iso (ja áänekäs) avaimenperä toimii kanssa..

  5. Pee, olet ilmeisesti joskus seisoskellut mielestäsi hetken liian pitkään etsimässä jotain kassin syövereistä? :D

    Vendaval, hahaa! Et selvästikään ole tavannut sitä laukkua, jonka minä koen kaipaavan kenties useampaakin tuollaista lamppua. Se on hieno, mutta avaimenperänä saisi olla soiva valtava vahvistin löytyäkseen kassin pohjalta ongelmitta :D

  6. Kyllä ja aivan liian usein :D

  7. Tätä myy Design Boulevard Tampereella. Ainakin siellä olen nähnyt tällaisen. Kannattaa katsoa nettisivuilta..