silkkaa rakkautta

Täällä muut nukkuvat päiväunia, joten taidan käyttää tilanteen hyväksi ja kertoa uudesta ihastuksestani.

Olen blogimme puolitoistavuotisen historian aikana hehkuttanut ja rakastanut enimmäkseen ruotsalaisia, japanilaisia ja amerikkalaisia vaatteita. Marraskuisen Lontoon reissun aikana pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan italialaiseen Barenaan ja ihastuin hetkessä.

Nähtyäni Très Bien Shopin ja Welcomen porukan ottamat kuvat Firenzessä järjestetystä messutapahtumasta Pitti Immaginesta, tunneside vahvistui entisestään. Lopullinen antautuminen tapahtui eilisiltana selatessani heidän syksyn ja talven lookbookia.

Ottaisin kaikki ylläolevat asukokonaisuudet ilomielin vastaan aivan sellaisenaankin, mutta kyllä ne ovat nuo pikkutakit jotka kiinnostavat eniten. Pääsisinpä taas pian hypistelemään Barenan upeita luomuksia!

Jännityksellä odotan myös mitä kaikkea Très Bien Shop on ostanut sisään tulevan syksyn ja talven mallistosta. Odottavan aika on pitkä.

Kommentoi