a.p.c.:tä metritavarana

Oho, enpä tullut ajatelleeksi, että merkkien kuosikankaita myytäisiin metritavarana. Toisaalta – olen totaalinen tumpula mitä käsitöihin tulee, eipä ole tullut liiemmin hengailtua kangaskaupoissakaan. Internetin ihmemaa heitti kuitenkin tänään eteeni ranskalaisen Lab Designin sivuston, jossa huomasin myytävän hienojen huonekalujen lisäksi myös mm. A.P.C:n ja Libertyn simppeleitä kuosikankaita metritavarana. Saatavilla on myös näistä tehtyä vuodevaatteita, vilttejä ja pehmustettuja ohuita patjoja.

Kelpuuttaisin toki nuo raikkaan näköiset vuodevaatteet kotiimme pieniksi ja toimiviksi yksityiskohdiksi, mutta kun olen ns. vaatteisiin päin kallellaan, näen näissä kankaissa tietysti hirmuisesti muunkinlaista potentiaalia. Mitäpä jos tilaisi pari metriä kaikkein mieluisinta puuvillakangasta ja kiikuttaisi ammattitaitoiselle ompelijalle lempimekkonsa sekä matskut uuteen samanmalliseen?

Kommentoi

  1. Ei muuten kannata pitkään pohtia tilaamista, jos meinaat kankaita saada. Tuli eilen yksi kangas tilattua loppuun. Kyseessä ei tosin ollut yksikään noista sinun kuoseistasi.

  2. Katriina, oh well – kankaita tulee ja menee, toivottavasti tuohonkin kauppaan tulee pian lisää tavaraa! :) Itse asiassa eniten hotsittaisi tuo yksi pikkukukkainen Liberty, mutta se olikin sitten jo loppuunmyyty. Jäänen tarkkailemaan asiaa ja värvään itselleni ompelijan jostain ;)