suunnitelma kevääksi 2011


Pihisen innosta ja puhisen inspiraatiota. Nyt se on viimeistään päätetty – ne beiget chinot, niiden on tultava, ne on saatava.

La Garçonne on muutenkin onnistunut haalimaan pre-spring -lookbookiinsa näköjään myös paljon kaikkea sellaista, jota olen viime aikoina ihastellut. No joo, ylläri – nehän niitä ihastelemiani vaatteita siis myyvät. Joka tapauksessa tarjolla on inspiroivia kuvia ja kauniita vaatteita, tässäpä taas mistä ammentaa.

Takki Rag & Bone Charlie Jacket, $595
Toppi takin alla 3.1 Phillip Lim Knit Shell w/ Chiffon Back, $325
Housut Organic by John Patrick Skinny Pleat Pant, $220
Kengät Rachel Comey Interlaken Clog, $437
kuva lagarconne.com -pre-spring -lookbookista

Kommentoi

 1. LG:ssa on parasta ehkä se, miten hienosti siellä osataan yhdistää tyttömäinen poikamaiseen ja moderni ”klassiseen”. Itse tykkään kaikista edellä mainituista elementeistä, mutta joskus niiden yhdistäminen on vaikeaa :)

 2. sointu, siis juuri noin! Jotenkin siellä onnistutaan saavuttamaan se täydellinen tasapaino, valikoimakin on kieltämättä ihan omaa luokkaansa.

 3. Minulla oli Acnen vaaleat chinot, mutta kun ne rypistyi pepusta niin vaikutelma oli vähän suttuinen, sanoisinko.
  Kuvassa oleva tyttö näyttää melkein yhtä tyylikkäältä kuin eräs Inke, jonka tunnen.

  Kivaa viikonloppua kaunokainen!

 4. Hanna, ei voi tulla huono viikonloppu kun nyt tuli niin hyvä mielikin, kiitos sinun <3

  Mua kans vähän pelottaa, että ahdistun siitä kun ne ryppyyntyy. Sellaiset hieman kiiltäväpintaiset eivät varmaan ryppyyntyisi, mutta niistä taas tulee niin työhousuvibat että on pakko jättää väliin. Etsitään ne oikeat chinot sitten Tukholmasta!

 5. Love the chunky knit jacket very much !!

 6. Nyt kun aloin miettiä asiaa tarkemmin, myös COS viehättää samasta syystä kuin LG. Siellä on mahtavia perusjuttuja: perusneuleita, herrainkenkiä, upeita selkeälinjaisia takkeja mutta myös mahtavia graafisia vaatteita.

 7. ZANAH, it sure is fabulous!

  sointu, samat taitavat mullakin syyt olla tykkäilyn takana, olkoonkin että toinen on useita merkkejä myyvä nettikauppa ja toinen omia tuotoksiaan myyvä ketjuliike :) Mutta listaamasi perusjutut taitavat löytyä jossain muodosa molemmista, COSin hintataso vaan taitaa noin pidemmän päälle olla meikäläiselle sopivampi :D Oijoi, maailma täynnä kaunista tavaraa.