sale! sale! sale!

Alejen välttely sujui todella mallikkaasti.. Aina tähän päivään asti. Ikilempparini, ihana(n) ranskalainen A.P.C. pihisteli alejen aloittamisen kanssa näinkin pitkään, nyt nettikaupasta saa viimein syysmalliston (miehille ja naisille + naisten Madras-mallisto) herkkuja eriasteisin alennuksin.

Kävi vähän hassusti: päivystin A.P.C.:n sivuilla viikon päivät alejen alkamisen toivossa, kun yhdet kengät olivat kytiksessä. Nyt kun ne olisivat sitten olleet saatavilla, omassa koossani ja alennettuun hintaan –

blaah, emmä jaksa.

Olkoonkin, että tämä talvi on ollut melkoinen, uskon edelleen vilpittömästi siihen että se loppuu joskus. Ei siis tilata karvavuoritettuja kenkiä, vaikka aivan huikean söötit olisivatkin olleet, nyt on mekkojen aika! Enää muutama kuukausi, niin niitäkin voi taas käyttää ilman villatakkeja ja kaksia sukkahousuja. Huraa!

Alessa oli myös syksymmällä haikailemani harmaa villableiseri. Mmmeh, sinne jäi. Superhieno, mutta… Viime aikoina ei ole oikein jakuttanut. Varsinainen jakutus iskee varmaan sitten siinä vaiheessa, kun tuo on loppuunmyyty ja tajuan päättäneeni väärin. Oh well, maailma on vaatteita täynnä – tuo ei ole se viimeinen jakku. Kai.

Niin, siis pari mekkoa tulossa, katsotaan kuinka käy. Pitäkää peukkuja. Kävikö teillä muuten flaksi A.P.C.:llä?

Kommentoi

 1. Siis oliko toi apc:n saitti aivan järkyttävän tukossa aamupäivällä vai onko mun koneessa jotain vikaa. Tottakai ymmärrän että saitilla on ruuhkaa, mutta multa meni sivu suun sekä sini-valkopilkullinen amish dress että cavaliere bootsit, vaikka olin kytiksellä heti kun alesivu avattiin kl 9 paikallista aikaa- en vaan onnistunut klikkaamaan niitä itelleni koska sivut eivät auenneet kunnolla. Nettiryysis on vielä pahempi kuin in real life-ryysis!
  Ketutti aika lailla, ens vuonna ostan ihan suosiolla haluamani jutut täyteen hintaan. Tosin noi cavaliere bootsit oli kyllä aika kohtuuttoman hintaiset täyteen hintaan (575 eur)
  Mutta tuttu tunne toi jota kuvat, että h-hetkellä ei jaksa kiinnostaa… musta se on kyllä ihan positiivinen fiilis, rahat säästyy ainakin joskus, kaapintäytettä kertyy muutenkin ihan hyvin ja kohtaa tulee taas uus sesonki- ja uudet ”mustit.”

 2. Joo ja voi perskule. Tilasin nettisaitilta laivastonsinisen mekkosen missä napit vasemmalla olkapäällä. Oli yksi ainoa kokoa S jäljellä ja siellä se odotti juuri minua..mutta mutta…pari päivää tilauksen jälkeen kolahti email, missä pahoiteltiin, että järjestelmässä oli tapahtunut virhe ja siellä ei ollutkaan enää tätä ainokaista S:ää, vaikkakin sain sen tilattua ja maksettua. Että sellaista.

 3. Sade, voi wuppiduu sentään, kun mä tilasin nimittäin sen saman mekon eilen iltasella, koossa S myöskin. Meninköhän minä tilaamaan sinun mekkosen, mulle ei ole mitään hate mailia kolahtanut A.P.C.:ltä vielä tähän mennessä ainakaan? Koska siis tilasit mekon, alehan alkoi vasta eilen aamulla? Itse tilasin eilen noin puoli ysiltä Suomen aikaa. Ehkä en siis kolttuani saa, mutta jos jostain saan eikä se mulle sovi niin tiedänpähän keneen olla yhteydessä :)

 4. Hei, sama juttu. Kun sain lopulta valittua itselleni luonnonvalkoisen neuletakin, se katosikin ostoskorista. Tällaisen brutaalit alennusmyynnit eivät sovi minulle. En sitten mielipahasta pystynyt ostamaan samaa takkia eri nettikaupasta, vaan päätin luovuttaa ja säästää rahani IRL vaatteisiin.

 5. Vasilisa, höh kun sulla on ollut huono tuuri. Tosi harmi! Mäkään en nyt sun ja Saden kommenttien jälkeen uskalla iloita alelöydöistäni ennen kun ne todella ovat hyppysissä – odottelen tässä vaan meiliä, jossa kerrotaan että ”teknisen vian yadayadayada, NO DRESS FOR YOU MA’AM!”

  Mulla on ollut kyllä yleensä aika hyvä alemäihä, en ymmärrä tuuriani. Kerran on tainnut käydä niin että tilaamani tuote olikin loppuunmyyty. Enkä koe olleeni ikinä ensimmäisenä jonossa, oikeassa tai virtuaalisessa. Nytkin sähläsin noiden A.P.C.:n alejen alkamisen kanssa – katsoin aamulla että jaa, ale alkaa 12.1. klo 8 Ranskan aikaa, ilmoitin tästä innoissani Janille… Ja huomasin illalla, että niin, tänään tosiaan onkin se 12. päivä ja alethan ovat olleet käynnissä jo tuntitolkulla.

  Aleista ostan yleensä kyllä kenkiä, alevaatteista ei usein ole omaa kokoa jäljellä. Ja jos on, oletan että vaatteessa on jotain vikaa :D

 6. joo piti sanomani että about vuorokausi sitten, taisi olla olla silloin iltasella myös ja ihan samoihin aikoihin. Luulen, että ehdit ensin ja se jäi jostain syystä sinne vielä notkumaan, tämä ainokainen S. Eihän sille mitään voi, toivotaan että se sopii sulle, niin voin ihailla sitä sun päällä täällä kuvissa :)

 7. sade, ai saamari, nyt mulla on paha mieli :D Jos mekko ei syystä tai toisesta istu mulle, otan suhun yhteyttä. Ja jos se tulee mulle ja sattuu sopimaan, lupaan kohdella sitä kunnioittavasti ja lähettää sulle lämpimiä ajatuksia jokaisella käyttökerralla :) Katsotaan, miten käy – ehtiköhän joku ostamaan sen myös minun nenäni edestä?

 8. Netaporter.comissa myös ale menossa, ja apc:ltä näytti olevan useitakin vaatteita varsin hyvään hintaan, ja myös kokoja jäljellä aika paljon. Lähetyskulut ovat kylläkin vähän enemmän :/

 9. Susie, joo, siellä on kyllä kivasti tavaraa vielä ja kivoja tavaroitakin! Net-a-porterin lähetyskulut tuntuvat vaan niin suolaisilta, että pyrin tilaamaan tavarat aina jostain muualta jos vain mahdollista. (Eikä sillä, että kovin moni Net-a-porterin tavara omaan budjettiin sopisikaan.. :D)

 10. Höpsis, nautiskele ostoksistasi! Nopeat syövät hitaat :) Aina tulee joku toinen kiva kolttu eteen, mikä täytttää sen koltun mentävän aukon…

 11. Totta puhut Inke, maksaa paljon. Yleensä olemme yhdistäneet viisaat (lue: köyhät) päämme yhteen ja tilanneet sieltä kimpassa. Minä taas en meinaa raaskia ostaa enää ”real” kaupoista juuri mitään muuta kuin farkkuja kun koko ajan takaraivossa takoo ajatus siitä, että ”netistä saisi tänkin varmaan edullisemmin” :D Eniten tulee varmaan ostettua ikiaikaisen suosikkini Gerard Darelin Tallinnassa sijaitsevasta puodista, jossa on todella hyvät alennukset heti joulun ja juhannuksen jälkeen, ja varsin kiva valikoima muutenkin. Jostain toistaiseksi tiedostamattomasta syystä GD:n puoti on ollut Tallinnassa jo vuosikausia

 12. sade, totta turiset – vaatteet eivät maailmasta lopu. Toivottavasti se nyt sitten edes sopii mulle… Olettaen että sitä edes saan :) Vielä ei ole tullut ”olemme pahoillamme, mutta..” -postiakaan!

  Susie, kimppatilaus kannattanee, heilläkään eivät vissiin postikulut nouse määrän kasvaessa :) Ja totta puhut, joitain juttuja kyttään kyllä netistä säästöjen toivossa, useimmiten kyllä tilaan sieltä jotain vain siksi, että ihastun johonkin netissä näkemääni jota ei Helsingistä sitten saakaan. Mutta yritän kyllä suosia valinnoissa kivijalkaliikkeitämmekin aina kun vain mahdollista, on se kuitenkin meidän kaikkien etu että hyviä palveluja saa naapuristakin :) Ja hei, kiitos vinkistä, pitääpä järjestää itsensä GD:lle tarkkailemaan tilannetta kun Tallinnaan taas päädymme!

 13. Sade!!! Jos eksyt tänne jostain syystä, haluaisin ilmoittaa ettei se tummansininen mekko oikein tunnu omalta eivätkä sen mittasuhteet vaan toimi mulla. Jos haluat koltun, nakkaa nopsaan meiliä inke (at) issues.fi, A.P.C.:n palautusaika on lyhyt ja mulla on luonnollisesti hoppu palauttaa mekko jos se ei löydä kotiaan lähistöltä. Yritin laittaa sulle meiliä, mutten tiedä onko sulla se kommentin yhteyteen jättämäsi sähköposti oikeasti käytössä tms.

  Jos joku muu on mekosta kiinnostunut (jos Sadesta ei vaikkapa kuulu), saa myöskin tiedustella! Samanmallinen kuin A.P.C.:n sivuilta nyt mustana löytyvä ”Sailor Dress” mutta tummansininen ja 100% puuvillaa, hieman flanellinomaista unelmapehmeää kangasta. Kolme nappia toisella olkapäällä, mukana myös soljeton vyö samasta kankaasta. Maksoin mekosta 126 €, voinen pyöristellä mekon hintaa alaspäin n. Ranskan postikulujen verran jos uusi koti löytyy esim. huomisen aikana.

 14. nooh tuota, menin sitten ostamaan Acnelta koltun ja nyt on sitten kirstu kiinni. Kiitos Inke kun ilmoittelit, olet kultainen. Toivottavasti joku saa siitä nätin mekkosen!

 15. Sade, no voi höh, mutta eipä se toisaalta ollut sanottua että se olisi ollut sinunkaan makuusi :) Minä palautan mekon ellei joku halua kokeilla onneaan, mekko on kaunis mutta lyhyelle ja lyhytselkäiselle sen mittasuhteet olivat hieman hassut. Joku pitkä s-kokoinen kantaisi mekon taatusti hyvin! Hauskaa että palasit asiaan näin pian, toivotaan että se Acnen mekko on sulle sitten just täydellinen!

 16. […] A.P.C.:n aleostokset eivät nyt tällä kertaa menneet osaltani aivan täysin putkeen. Tai no, miten sen nyt ottaa – minullahan on nyt kaunis, violetti, kukkainen silkkimekko! Mikään järkisyy ei selitä sitä, miksi pidän siitä niin kovasti. Ehkä juuri siksi. […]