kirjanörttien teehetkiin

Klassikkokirjamukeja, vieläpä kauniita sellaisia!

Minulla on tuo Orwellin Nineteen Eighty-Four -muki, pukki toi jouluaattona. Se on varsin osuva valinta omistajalleen, monestakin syystä. Kuppini täyttyy useimmin Clipperin Green Chai -teestä, sen voittajaa- tai edes sen vertaista – ei ole vielä vastaan tullut. Kaapeista löytyy tosin tälläkin hetkellä ainakin kymmentä eri teelaatua… Hörps-hörps.

Penguin -mukit 139 kr, papercutshop.se

Kommentoi

 1. Älä vaan sano, että sä oot syntynyt 1984… mähän voisin olla sun mummo goddammit…

 2. *blush* :D

 3. Ihastelin tuollaista mukia Rosebud-kirjakaupan ikkunassa Mariankadulla. Ainakin noita oransseja oli siellä myynnissä ennen joulua :)

 4. marsu, vau, kiitos vinkistä! Tosi kiva kuulla että niitä saa täältäkin :)

 5. Tässä yhdistyy kaksi eniten rakastamaani asiaa kuivan kuohuviinin jälkeen.

  Toisin sanoen, PAKKO SAADA.

 6. Tehdäänpäs Eeva sitten niin, että seuraavalla kerralla kun tulet tänne suunnalle niin käydään hakemassa sulle muki ja vihitään se käyttöön kuivalla kuohuviinillä. Sitä teetä voit juoda siitä sitten loppuelämäsi :D

 7. Kannattaa kokeilla Clipperin aidosta lakritsijuuresta tehtyä Liquorice-teetä! Aiheuttaa vahvaa koukuttumista :)

 8. Whaaaaat -84!? Olen shokissa :D

  Upeat mukit ovat kyllä, täälläkin halutaan (tietysti).

 9. Saa myös Korjaamo-kaupasta!

 10. Inke, nyt puhut asiaa! Tämä on sitten lupaus. Mutta saanhan myös kuohuviiniä loppuelämäni…?

 11. sointu, jostain mystisestä syystä Clipperin Liquorice-tee taitaa olla kautta aikojen ainoa teepaketti, jonka jouduin heittämään lopulta roskiin kun en kyennyt juomaan mukillistakaan loppuun :D Outoa, rakastan lakritsaa kaikissa muissa muodoissaan… Jopa teesekoituksissa kummitteleva lakritsa on mulle joskus hieman liikaa :)

  Marsu, kiitos lisäyksestä :)

  Eeva, no tottakai saat! Mutta ne loput voidaan juoda jo ihan skumppalaseista.. :)

 12. Haha, pakko kommentoida lakritsiteestä. Juotin sitä joskus Nikolle ja se HUUSI niinkuin kidutettava, kun maistoi sitä ja katsoi mua sellaisella ”miksi haluat satuttaa minua?” -ilmeellä. Mun mielestä se on ihan jees, en kylläkään itse juo sitä maun vuoksi, vaan siksi että se auttaa ähkyyn jos on syönyt liikaa :D Samaan auttaa kyllä vielä paremmin Clipperin fenkolitee, joka on jo oikeasti niin hirveän makuista, että se menee minultakin alas ihan juuri ja juuri – kylmänä ja hengitystä pidättäen.

 13. Eeva, itse uskoisin että lakritsiteen juominen ähkyyn vain lisäisi mulla itseinhon tunteita :D Mitenköhän toi fenkoli, hmmm… Jostain syystä sitä kiinnostaisi testata, myös tuon erityisen houkuttelevan myyntipuheesi jälkeen!

  ps. Nikon ”miksi haluat satuttaa minua” -ilme – näen sen sieluni silmin :D

 14. tuo penguinin sarja sai mut tosissaan pohtimaan, että onko ihan ok, että ihmisellä on useita kappaleita samoja kirjoja hyllyssään vain siksi, että niissä on niin kauniit kannet… jos on kaksin kappalein, niin miksei sitten kolmet, neljät, jne.

  tosin noilla mukeilla voisi asiaa helpata hiukan. ehkä munkin kätösessä pian siis komeilee virginia woolf -muki.

 15. stellagee, se on ihan ok, mitäs tekevät niin kauniita kansia! Lievitetään keräilytuskaasi hieman myös Woolf-mukilla :D

 16. Pee, kappas, olit joutunut spammikansioon, mikä lie. Mutta siis.. Miten vanhalta minä tarkalleen ottaen näytän? :D Ole armollinen, olen herkkä sielu :D

 17. Lähinnä mulle tuli vanha olo.. Mun pikkuveljeni on syntynyt 84 ja sen takia koen, että sen ikäiset ovat todella nuoria ja pikkuisia aina ja ikuisesti :) Vaikka ymmärtääkseni pikkuveljetkin vanhenevat. (mua on huijattu siis, ne ei ole ”pikku”veljiä ihan aina) Sinä taas olet niin supertyylikäs, että sen perusteella ajattelin sua muutaman vuoden vanhemmaksi, kuin mitä olet :) Selvisitkö? :D