metsästyskausi alkakoon

Joku teistä saattaa muistaa, kun kirjoitin Double Monk Strap -kengistä loppukesästä. Innoittajana toimi ylläoleva kuva Mark McNairysta ja hänen tulkinnastaan klassikkokengästä. Pitkän ja valitettavasti tuloksettoman etsiskelyn jälkeen lähetin jopa yritykselle sähköpostia selvittääkseni josko kuvan beigejä kenkiä olisi jossain myynnissä. Valitettavasti vastaus oli kielteinen: kuvassa näkyvä kenkämalli oli prototyyppi, joka ei jostain syystä koskaan päässyt tuotantoon asti..

… ennen tätä päivää! Ilokseni löysin tänään nämä harmaat Mark McNairyn Double Monk Strapit Unionmaden verkkokaupasta. Valitettavasti tietty juuri se oma kokoni oli jo myyty loppuun, mutta toivo elää. Metsästyskausi alkakoon!

Mark McNairy, Double Monk Strap Shoe, $350, unionmadegoods.com

Kommentoi