oman elämänsä kuosimodo

Viime vuonna inspiroiduin hurjasti miehestä, joka onnistui yhdistelemään useita eri kuoseja upeasti. Erityisesti iskin silmäni hänen villapaitaansa. Silloin en valitettavasti tiennyt mistä senkaltaisia hienoja neuleita löytyy, nyt tiedän.

Joten jos tekin rakastatte kuviollisia neuleita yhtä paljon kuin minä, kannattaa vierailla pikimmiten Morrisonin verkkokaupassa. Löytyy nimittäin neuletakkia, perusneuletta, kaulaliinaa ja pipoa, kaikki toinen toistaan upeimmissa kuoseissa. Omani ostin reilu kuukausi sitten ja se onnistuu edelleenkin piristämään näinä pimeinä aamuina. Ainoa miinus on se, että kaikki muut vaatteet tuntuvat tylsiltä siihen verrattuna.

Kaunokaisten takana on belgialainen Howlin’ by Morrison – heidän avullaan teistäkin voi tulla oman elämänne kuosimodoja!

Kommentoi

  1. Hei!

    Ihania villatakkeja tuolla. Onko ne 100% villaa kun sivuilla ei mainita? Kiitti! :)

  2. Kyllä vain. Itselläni on tuo Aldair-niminen villatakki ja se on ainakin valmistettu Skotlannissa sataprosenttisesta villasta. Lisäinfoa Morrisonin sivuilta.

  3. […] tulevan syksyn lookbook. Katsotaan ensi syksynä kuka saa viimeiset naurut, kun olen vienyt oman elämäni kuosimodon seuraavalle […]