Kommentoi

  1. No ei tää nyt jouluun liity vaan vuoden 2010 huiput-postaukseen, eli mistä ostat/tilaat Kiehl’s tuotteesi? Tänks!

  2. Onpa ihania ja tunnelmallisia kuvia! Tahdon tuollaisen takan kuin ekassa kuvassa…

  3. m, toistaiseksi olen haalinut Kiehlsini reissuilta: Jan sai aluksi nykyiset suosikkishampoot mukaansa Tukholman Story Hotelista, jossa ne olivat tuolloin huoneiden vakiokamaa. Ihastuin niihin testattuani niitä kotona, ostimme niitä sitten pullot mukaamme Nykistä. Loput ovat kulkeutuneet kotiin työmatkoilta ja lomilta Tukholmasta, kun en ole onnistunut niitä netistä mistään bongaamaan niin, että ne kuljetettaisiin Suomeen.. Strawberrynetissä on jotain, mutta hyvin kynysti. Pitänee varmaan soitella sitten sinne Tukholman Östermalmin liikkeeseen jos reissuja ei satu sopivasti eteen ja Kiehl’s-pula iskee :D Puhelinnumero: 0046-8-678 40 02

    h, olipas aivan ihana talokin muuten, kuin tehty joulunviettoon.. Ja kyllähän tuolla kieltämättä mielellään itsekin asustaisi!