vuoden huiput 2010

Vuosi lähestyy loppuaan, joululomakin häämöttää. Lienee aika kelata kulunutta vuotta taaksepäin ja listata kuluneen vuoden parhaita juttuja. Kunnia heille, joille kunnia kuuluu!

Nimitysten takana arvovaltainen raati. Eiku me.

Pukeutuminen

Vuoden vaatekauppa

Beam, yksiselitteisesti. Toisinaan tuntuu, että palkanmaksuun voisi tilinumeron tilalle antaa Beamin osoitteen. Kaupungin käytännöllisin mutta silti mielenkiintoinen valikoima miehille ja naisille, arkeen ja juhlaan. Loistava, lämmin ja rehellinen palvelu.

Vuoden ulkomainen vaatekauppa

Welcome, Tukholma. Myös raadin naisjäsenet olivat varsin vakuuttuneita tämän tyylipuhtaan miestenvaateliikkeen valikoimasta ja ammattitaitoisesta, tuputtamattomasta palvelusta.

Vuoden verkkokauppa, miehet

Très Bien Shop. Samat herrathan ovat myös Welcomen ja Our Legacyn takana, mitä voittokulkua!

Vuoden verkkokauppa, naiset

La Garçonne. Mikä valikoima – naisraati tykkää pitkälti ihankaikesta. Olkoonkin, ettei sieltä olla vielä tilattu mitään Atlantin toispuoleisen sijainnin ja ikuisen tullipelon vuoksi.

Vuoden mieluisin vaatemerkki, miehet

Our Legacy. Päräyttävät mallistot, eritoten syksyn! Kaikki vaatteet ovat loistavasti yhdisteltävissä, leikkaukset ovat kohdallaan. Kauniita käyttövaatteita, hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan.

Vuoden mieluisin vaatemerkki, naiset

A.P.C., olkoonkin että mallistot ovat hyvin epätasaisia – emme ymmärrä naisten puolelta puoliakaan. Mutta silloin kun osuu kohdalleen, se on napakymppi.

Vuoden onnistunein hankinta, miehet

Gitman Vintage x Inventory -kauluspaita. Sininen yksilö on viikoittaisessa käytössä, vaikka kauluspaitakokoelma on.. Köh, mittava.

Vuoden onnistunein hankinta, naiset

A.P.C. -duffelitakki. Iloa, tyyliä ja istuvuutta vuosiksi eteenpäin. Tähän pukeutuminen ilahduttaa joka aamu, edelleen.

Vuoden asuste, miehet

Bandana-huivit. Asuun kuin asuun, tai siis jos mukana on kauluspaita. Eivätkä ole hinnalla pilattuja.

Vuoden asuste, naiset

Mulberry Oversized Alexa -käsilaukku
. Mukana joka päivä, paranee vanhetessaan ja rypistyessään.

Ehostus

Vuoden hiustuote

Kiehl’s Amino Acid Shampoo ja Kiehl’s Hair Conditioner and Grooming Aid 133. Lupaavat pestä ja hoitaa, sen tekevät. Vaihtelunhaluinen raati on jumahtanut näihin loistotuotteisiin, kolmannet puolen litran pullot jo menossa.

Vuoden ihonhoitotuote

Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser. Yksi purtilo vähemmän kylpyhuoneessa, tämä kun kelpaa molemmille.

Vuoden kosmetiikkatuote

Talika Lipocils Expert -ripsienhoitoaine. Myös raadin miesjäsenet ovat vakuuttuneita näkemistään tuloksista. Tai siis siitä, että raadin naisjäsenillä on jälleen ripset ja kenties jopa entistä ehommat.

Vuoden miestuote

Dermalogica Post-Shave Balm. Mies, vaikket uskoisi tarvitsevasi tätä, kyllä tarvitset. Saatu lahjaksi kevätjuhlista, jää taatusti pysyvään ihonhoitorepertuaariin. Riittoisakin on, sama tuubi käytössä vaikka keväästä on jo tovi.

Vapaa-aika

Vuoden paras ravintola

Farang! Pehmeäkuorinen taskurapu, se karamellipossu… Drool. (Bubbling under: koko New Yorkin testaamamme tarjonta.)

Vuoden ruokakauppa

Lentävä lehmä
, Hakaniemen kauppahalli. Juustoa, mitäpä sitä ihminen muuta tarvitsee? Maistiaisia, suosituksia, aikaa asiakkaalle. He tuntevat paitsi asiakkaansa, myös lähiseudun kaupat: jos ostaa Hakaniemen Alkosta pullon punaista myyjän suosituksesta ja kertoo, minkälaista juustoa Alkon myyjä viinille suositteli, kysyvät he kuka myyjä oli kyseessä ja muistavat juuri mitä juustoa tämä kyseinen myyjä heiltä hakee. Pikkukaupungin tunnelmaa pääkaupungissa, ihanaa.

Vuoden onnistunein matka

New York, New York.

Vuoden baari

Edelleen hakusessa. Missä te käytte?

Vuoden hauskimmat bileet

Stellageen
syntymäpäivien 12-tuntinen brunssi!

Vuoden paras keikka

Arcade Fire Senaatintorilla. Bändi, jonka todella halusi nähdä paikassa, jossa sitä ei koskaan odottanut näkevänsä. Niin, ja loistokeikka vieläpä!Vuoden eeppisin moka

Vanhojen huonekalujen myyminen 10 viikkoa ennen uusien saapumista. Pois tieltä, nääs.. Hieman oli kolkkoa, kun jäljellä oli sänky, kaksi tuolia, tv ja ruokapöytä. Opittua? Älä luovu. Koskaan. Mistään.

Vuoden unohdetuin to do -listan kohta

Sähkömiehen tilaaminen asentamaan kinkkiset lamput kattoon, taululistojen seinään poraaminen. Ennen kesää 2011, kenties?

Vuoden rutiini

Aamusmoothie. Kitchen Aid -blenderi surauttaa meille lasilliset hyvää ja terveellistä joka aamu. Murot ja mysli, niin passé!

Vuoden harrastus

issues.fi. Edelleen innoissaan.

Kiitokset kaikille kuluneesta vuodesta, me suuntaamme joululomalle. Rentoutumisen sijaan reissaamme hektisesti ympäriinsä, kone ja kamera ovat mukana mutta se, miten niiden parissa ehtii aikaansa viettämään on vielä mysteeri. Hengessä mukana kuitenkin, ystäväiset. Hyvää, nautinnollista, rentouttavaa joulua!

Kommentoi

 1. Kiitos samoin, oikein mukavaa joulua tiimille issues!

 2. ootte ihania! teidän blogipostausten katsominen on vähintään yhtä hyvää mieltä vapauttavaa ja rentouttavaa kuin sohvalle pitkälleen mätkähtäminen viinilasin kera the radio dept.iä silmät kiinni kuunnellen. loistokasta joulua :)

 3. Leppoisaa joulua myös Issuesille! Blogianne on aina yhtä mukava seurailla! =)

 4. Ihanaa joulua, blogianne on ilo seurata :)

 5. Rentoa joulua ja kiitos tästä vuodesta. Ja ensi vuonna ”nähdään”.

 6. Hyvä lista ja te ootta niin södejä. Farangissa olin kans just viime pe ja söin Farang-maistelumenun. Ja vau, täytyy sanoa. Tuohon baarikohtaan totean, että oma suosikkibaarini sijaitsee kahden korttelin päässä kodistani – ystäväni ja hänen poikakaverinsa kotona. En jaksa baareilua nykyään enää juuri ollenkaan, Kotiseurustelu, tissuttelu ja Spotify on parasta.

 7. Kiitos! Ihanaa!

 8. <3 ihanaa joulua!

 9. Hei kaikki ihanat ihanaiset, toivottavasti teidänkin joulunne oli ihana, rentouttava ja herkkuja täynnä :) Ja hyvää alkanutta uutta vuotta! Palailemme pikkuhiljaa päiväjärjestykseen.. Pää on vielä jotenkin lomatunnelmissa, jopa tämä harrastaminen tuntuu nyt hieman haastavalta ;)

  emmi, kiitos vinkistä! Yritän hillitä tässä itseäni, on vissiin Tukholman reissua tiedossa tammikuun loppupuolella ja pitelen pennosistani kiinni… Sieltä on varmaan alekamat tuolloin jo myyty eikä kevät ole vielä saapunut kauppoihin, mutta ei sitä pennittömänä tohdi lähteä vaikka uudessa mekossa kieltämättä kelpaisikin ;)

 10. […] bandanat viime vuoden asusteeksi ja veikkaisin, että ne yltävät melko korkealle myös tämän vuoden listalla. Kärkisijoille […]