rilligallup

Sain rillit kotiin sovitettaviksi, nämä eivät siis vielä ole omani eivätkä linssit ole vahvuuksilla.  Kehysten väri on muuten se taannoin pelkäämäni oliivinvihreä, turhaan taisin jännätä. Sehän on hieno väri, eikä lainkaan liian vihreä.

Olkoonkin, että olen mitä melkoisen varma mielipiteestäni näiden lasien suhteen, kysäisen silti vielä teiltä: mitäpä mieltä rilleistä?

Kommentoi

 1. Musta ne on aivan valloittavat, kun ovat esillä kauniilla kasvoillasi. Keeper!

 2. Aivan mahtavat! Väri ja malli käy tosi nätisti sinulle.

  Pakko vielä kysyä muutama Whyred-kysymys. Tuskailen tässä ostaakovaieiköosta, nettikaupassa on tämän illan -20%. Mobot ja kaikki kivat neuleet polttelee! Mutta, mietityttä noiden Mobojen toimivuus ihan vaan farkkujen parina, toimiiko ne sinusta niinkin ihan hyvin, ilman säärystimiä tai lahkeiden käärintää? Tarvitsisin tasapohjaiset kengät, jotka toimisi monenlaisten housujen kanssa kivasti (sitten kun saan siis ostettua niitä monenlaisia housuja). Noita Jou-neuleita on myös aika vaikea vastustaa 66-88 eurolla! Miten ne voikin olla noin halpoja! Noidenkin materiaalia olen epäillyt nylonin takia, mutta sitten eksyin taas tänne ja näin sinun ostaneen niitä, joten pakkohan niiden on silloin olla hyviä :)

 3. Kiitos Hanna ja Johanna, mä olen näistä kieltämättä melko innoissani :) Musta on ihan hauskaa näyttää myös vähän nörtiltä ja Harry Potterilta.

  Johanna, ai saakeli, olin unohtanut koko homman! No, taisin taannoisella Tukholman reissulla hankkia pitkälti kaiken mitä Whyrediltä himoitsin, huppista. Mä olen omia Mobojani käyttänyt vain hieman rullatulla farkunlahkeella tai sitten villasukkisten kanssa, joskus olen laittanut sinne sisään myös harmaat villasukat ja rutannut sitä vartta hieman näkyviinkin. Olen jotenkin niin ihastunut farkunlahkeenkääntelyyn etten ole edes osannut miettiä josko nämä toimisivat myös kääntelemättä ja vääntelemättä :) Eivätköhän nuo farkkujen kanssa ihan sellaisenaankin toimisi, riippuen tietty lahkeen kapeudesta, housujen mallista ja planeettojen asennoista :D Varsi on mulle ainakin aika leveä, joten ihan pilli-pillifarkkua en ainakaan näiden kenkien päälle yrittäisi repiä. Olen näitä mustien haaroista roikkuvien, melko kapealahkeisten housujen kanssa käyttänyt ihan rullailematta ja säärystimittä, niiden kanssa ne kyllä ihan toimivat. Lahje saa olla puoliksi kengän sisällä, puoliksi ulkona, pieni renttuilu toimii näiden kanssa!

  Ja joo, kieltämättä olin itsekin hieman skeptinen tuon neuleiden tuoteselosteen kanssa mutta koska vihdoin löysin täydellisenmallisia neuleita siedettävään hintaan, päätin ottaa riskin. En ole vieläkään katunut, olen kohta kuukauden päivät käyttänyt neuleita valehtelematta lähes päivittäin! Ei nyppyjä, ei vanumista.

  Työkaverini on opiskellut jossain elämänsä vaiheessa jotain tekstiileihin liittyvää ja jutellessamme asiasta, hän nimenomaan suositteli että neulepaidassa olisi 10-20% polyesteriä (mun Jou-paidassa puhutaan pesulapussa nylonista ja polyesteristä eri kielillä, ovat vissiin sama asia?), koska silloin ne kestäisivät paremmin pesua, olisivat paremmin muotoiltavissa pesun jälkeen ja niihin ei muodostuisi ikäviä kyynärpääpusseja. Varmaan on eroja näissäkin laaduissa, samoin kuin sataprosenttisissa villoissa… Mutta summa summarum, minä tykkään Jou-neuleestani ja Valence-villatakeistani, ovat olleet ihan syksyn ykköshankinnat! Samoin ne Mobot.. Whyred <3

 4. Minä tykkään hurjasti! Sopii mainiosti hiuksiisi ja kasvojesi muodoille. Itse pidän laseja päivittäin ja viimeisin hankinta oli Tom Fordin kaunokaiset. Kertaakaan en ole katunut.

 5. Ihana! Sopii sulle tosi hyvin ja tuo mahtavaa särmää ja persoonaa sun kasvoihin! Koukutun aina ajoittain lookletiin, nyt tein teidän inspiroimana tämän: http://looklet.com/look/9330334 hihih.

 6. Aivan kuin tehty sun kasvoille :) ja väri on todella kaunis, huomaamaton with a twist :) eli peukku ylös täällä.

  Mun pitää kohta hankkia myös lasit – lukulasit – pikkuisen kauheeta, paitsi jos saa hienot lasit…

 7. Inke, kiitos nopeasta avustasi! Mobot lähti tilaukseen, nyt jännityksellä odotellaan :)

  Seuraavaksi pitäisikin hankkia niitä monenlaisia kivoja housuja. Acnen Davit on olleet kiikarissa jo kauan, mutta saamarin Acne on niin epäselvä niissä materiaalimerkinnöissään, ettei koskaan voi olla varma, että kuinka monta kymmentä eri versiota niillä niistäkin housuista on. Muistaakseni sinullakin oli sellaiset, jossa oli polyesteriä ja rayonia, muttei ne tainneet sellaiset feikkisilkin näköiset olla? Davi Cottoneissa olisi lyocellia ja rayonia, mutta epäilyttää, onko ne sellaiset karvankerääjät…puvunhousumaisempi polyestersekoite voisi toimia koiran karvoja ajatellen meikäläisen käytössä paremmin. Nettiostaminen on niin hankalaa, kun ei pääse hiplaamaan kankaita : /

 8. ehkä menin vain sekaisin kaikista noista otsikon l-kirjaimista, mutta minusta ne ovat IHANAT. Saisiko jostain ostettua likinäköä?

 9. Rillipää, voi kiitos :) Itsekin haluaisin käyttää enemmän laseja, nykyiset ylöspäin nousevat lasini eivät vain oikein toimi tämän otsatukan kanssa ja olen viimeisen vuoden kulkenut enemmän tai vähemmän piilarit päässä. Pyöreät näyttäisivät toimivan :) Tom Fordilla on kyllä myös hienoja kehyksiä!

  Juuli, kiitos – kyllä noilla hieman erinäköiseksi muuttuu, piristää hieman itseä kun peilikuva on kohta edes hetken aikaa hieman vieras ja outo eikä se sama vanha vaan. Looklet on mulle ihan uusi tuttavuus – hyvältä näytti tekemäsi asu, saattaapa olla että ajoit minutkin nyt Lookletin pariin leikkimään :)

  Malia, kiitos peukusta! :D Munkin mielestä tuo väri on aivan loistava, ei niin itsestäänselvä valinta mutta tosi toimiva. Itse en iän kuuna päivänä olisi oliivinvihreään tarttunut, on se hyvä että on ammattilaisia joilla on silmää asioille ja usuttavat kokeilemaan juttuja oman mukavuusalueen puolelta. Äläkä jännää lukulaseja, mieti miten ihanaa on hankkia jotkut tosi näyttävät kehykset! Lukulaseissahan on vielä se kiva juttu että ne päässä ei tarvitse patsastella koko päivää, voit kerralla päräyttää jotkut aika näyttävätkin pokat kun niitä ei tarvitse katsella koko valveillaoloaikaa eikä niiden tarvitse niin ”sopia kaiken kanssa” :)

  Johanna, toivotaan että tykkäät Moboista yhtä paljon kuin minä omistani! Davit mulla ovat, kaivelin tuolta vanhoista kommenteistani seuraavaa tietoa:

  Acnen nettikaupassa noiden housujen matskuksi sanotaan 63% Polyester, 33% Rayon, 4% Spandex ja Lining 100% Viscose, mutta mun housujeni pesulapussa lukee kyllä 63% Cotton, 33% Polyester, 4% Spandex; Lining: 100% cotton. Mistähän tämä sitten johtuu, ovatko ne muka eri housut?! Lisäksi Acnen sivuilla sanotaan että Dry Clean Only ja mun housut saa kyllä pestä kolmessakympissä.

  Kehottaisin sua siis olemaan yhteydessä Acneen heidän sivujensa asiakaspalvelun välityksellä ja pyytää varmistamaan, että mitä matskua ne heidän myymät pökät nyt sitten oikein ovatkaan. Omani eivät ole mitään ”feikkisilkin” oloista, vaan sellaista pehmeäpintaista napakkaa kangasta, ei ihan supertiheään kudottua sellaista. Ei sellaista liukasta polyesteriäkään, siis – en oikein tiedä miten tuota edes kuvailisin! Kyllä nuo varmaan muutaman koirankarvan saalistavat, mutta veikkaan että Davi Cottonit toimivat siinä hommassa tarraharjaakin tehokkaammin :D

  Lotta, jouduit L-hypnoosiin :) Kiitos! Tässä kävi nyt niin että varasin ajan näöntarkastukseen ja kohta sitä tuijotellaankin maailmaa pyöreiden linssien takaa. Likinäön hankkimiseen suosittelen käytännössä laseitta umpisokean geeniperimän varmistamista edes toisen vanhemman puolelta :D

 10. Inke, Mobot olikin jo lähteneet tänään matkaan, nopeaa toimintaa :)

  Daveista vielä, olen jo kerran ollutkin niistä yhteydessä nettikauppaan, mutta se ei varsinaisesti selventänyt yhtään mitään sen enempää. Alla nettikaupan antamat materiaalit:
  Davi Cotton: 63% Cotton, 33% Polyester, 4% Spandex; Lining: 100% cotton
  Davi: 63% Polyester, 33% Rayon, 4% Spandex. Lining 100% Viscose

  Eli näiden mukaan sinun housut on nuo cottonit, mutta nyt nettikaupassa cottoneiden selostuksessa sanotaan:
  64% Lycocell, 32% Cotton, 4% Elastane. Lining 100% Viscose

  Otappa tuosta siis joku selvä. Cottoneiden seloste on siis tässä välissä ehtinyt muuttua. Ehkä pitää lähestyä Acnea jälleen kerran…

 11. onhan noi vähän mummot…

 12. unkkis, itse asiassa ne ovat edelliset lasini jotka ovat kuin yksi yhteen edesmenneen mummoni viimeisten lukulasien kanssa :D Tykkään näistä, toivottavasti en ole ihan niin elämää nähneen näköinen että nuo lasit päässä joutaisin jo eläkkeelle. Pienet mummovibat asioissa <3

 13. Johanna, siis mitä ihmettä – tiedetäänkö siellä mitä myyvät? :D Mun mielestä mun housut eivät ole Davi Cottonit, lapussa lukee pelkkä Davi. Taisin nähdä Ruotsissa ne Cottonit, olivat ihan erilaiset sitten… Oh well. Kysy, jos vielä jaksat ja jos uskallat luottaa vastaukseen :D

 14. Tässä on Harry Potteria ja ja hieman Salaista ikkunaa (http://www.imdb.com/title/tt0363988/) – mahtavat! Tykkään paljon, hyvä ostos.

 15. Nämä ovat ihan sun näköiset eli juurikin passelit! :) Itse juuri taistelen uusien pokien kanssa – ei oikein vielä tunnu omilta, joten pohdin että tulikohan sittenkin tehtyä vikaostos. No toivottavasti pian kotiutuvat mun päähän!

  ♥ Mervi

  http://myfriendjules.blogspot.com/

 16. Satu, tekee mieli värjätä tukka tummanruskeaksi ja alkaa Johnny Depin kaksoisolennoksi :D

  Mervi, tänään uskaltauduin tilaamaan nämä rillit :) Toivotaan, etten ala sitten ujostelemaan näiden kanssa! Uusien lasien ostamisen jälkeen tulee muuten aina sellainen ”mitä tuli tehtyä” -fiilis. Kehyksiä on tarjolla ihan rajaton määrä, sitten niistä on halunnut just ne yhdet. Siitten kun ne ovat omat ja omilla vahvuuksilla, miettii vain pari päivää että ”jaa, olisikohan joku muu malli ollut kuitenkin parempi?”. Jahkailu sikseen ja laita lasit päähäsi vaan! Joku niissä on sinut kuitenkin ihastuttanut, eiköhän se tunne palaa sieltä kun pääsee siitä pienestä vaiheilusta yli :)

 17. Hih! Nuo ovat ihanat. Ja miten niin pariskunnat eivät muka ala muistuttaa toisiaan!? ;) Ihan kuin jollain kovin tutulla herralla olisi samantyyppiset kakkulat… hmm, kuka näistä tuleekaan mieleen.. :)

 18. Tiina, myönnän ”tietyn yhdennäköisyyden” vasta sinä päivänä kun mun parrankasvu on yhtä tuuheaa tai sinä päivänä, kun Jan huomaa mekkojen olevan kauheen käytännöllisiä vaatekappaleita :D

 19. Ihan loistavat lasit! Kannattaa ehdottomasti ottaa jotain muuta väriä kuin ruskea tai musta laseihin, saa kasvot eri lailla esiin. Onni on optikko, joka osaa suositella tosi hyviä malleja ja värejä, mitä ei itse ajattelisi. Tämmöiselle menen heti kunhan tämä hormonisekamelska (eli imetys) loppuu ja voi mennä taas silmälääkärille ja saada uudet vahvuudet. Vanhat lasit on ehkä vuodelta 2004. Enkä ole niitä käyttänyt vuoden 2006 jälkeen kuin satunnaisesti. Näen siis ihan ok ilman, mutta hajataittoa on sen verran, että lasit elämää helpottais. Mutta jälleen kerran lupaan itselleni, että jos uudet lasit ostan niin niitä sitten käytän. Tosin nyt kyllä varmaan tuleekin käytettyä kun niillä saa töihin hieman lisää auktoriteettia ja ikää.

 20. […] kerran päivitin silmälasini juuri ennen viime joulua. Vielä ei siis pitäisi olla edes rillihaaveiden aika, mutta nämä […]