it socks!

Viime hetken vinkkejä pukinkontteihin: Giles Deaconin ja Happy Socksin yhteistyössä kyhäämä sukkaboksi! Hauskaa ja hyödyllistä – näitä kirjavia sukkia katsellessa tuskin voi murjottaa. Hyvän mielen saa hilpeiden sukkien lisäksi taatusti myös siitä, että 25% sukkalaatikon myyntihinnasta ohjataan Elton Johnin AIDS-säätiölle. Boksista löytyy riemunkirjavia sukkia viikon tarpeisiin, eikä samanlaisia ainakaan ruuhkaksi asti tule vastaan, laatikoita kun on tehty vain 1000 numeroitua kappaletta. Sukkabokseja myydään kahdessa sukkakoossa, hupia on siis saatavilla kaikenkokoisille kintuille.

Happy Socks herättää minussa muutenkin suurta sympatiaa – ainoa syy siihen, miksi en vieläkään omista yksiäkään hilpeitä sukkia on kirjavan tarjonnan edessä ylitsepääsemättömäksi kasvanut valinnanvaikeus. Giles-boksin lisäksi Happy Socksilta löytyy taatusti sopivia pikkulahjoja moneen lähtöön, vieläpä käyttökelpoisia sellaisia. Tein kuitenkin viimein päätöksen: seuraavan kerran kun Happy Sockseja sattuu tulemaan kaupunkireissulla vastaan (jälleenmyyjät Helsingissä My o My ja urban a*), taidan hankkia itselleni pantterisukat.

Giles Deacon x Happy Socks for the Elton John AIDS Foundation Gift Box, 70 €, happysocks.com

Kommentoi