kateudesta vihreä

Puuttuuko talvitakki? Kuuma vinkki (tai ainakin lämmin): A.P.C. on tehnyt hirmuisen kauniin topatun parkan, se roikkuu Beamin tangolla ja odottaa jotakuta jota lämmittää. Minua hieman harmittaa, että tässä maailmassa ei ole enää sellaista tekosyytä jonka varjolla voisin hankkia itselleni uuden talvitakin. Kuten kuvasta näkyy, kantaisin tätäkin takkia erittäin mielelläni. Pieni vetoomus: viekäähän joku se pian hyvään kotiin, ettei minun tarvitse enää joka vierailulla nyyhkiä takin perään.

Ainoana haittapuolena takin hankkimisessa näkisin sellaisen lyhyehkön vaaleahiuksisen tytön, joka saattaa ilmaantua Helsingin keskustan alueella roikkumaan hihasta ja pyrkiä silittelemään takkiasi. Ei ole vaarallinen, siitä pääsee helposti eroon kun osoittaa toiseen suuntaan ja huutaa ”Kato! Jackrusseli!”.

Hirmuisen kaunis väri muuten tuo tuollainen beigen ja oliivin rakkauslapsi, jonkinsorttinen khaki vissiin. Yhtään sen väristä takkia (tai muunkaan väristä..) en taida saada taikka tarvita, mutta jotain tuonväristä mieluusti kyllä kaappiini kelpuuttaisin. Housut keväämmällä?

A.P.C. Long Parka, 440 €, Beam (Erottajankatu 15-17, Helsinki)

Kommentoi

 1. mitkä kengät sulla on?

 2. tein pientä ”kvg”:ilyä ja homma selvisi ihan itsekseen!

 3. Oi, miten ihana parka! Kerrassaan täydellinen.

  Mutta en mäkään voi tuota kaunotarta kotiuttaa, koska omistan jo Belgian armeijan ylijäämäparkan. Se on tänäänkin päällä; siinä tarkenee taivaallisesti myös jäätävässä merihakalaisessa viimassa! Loistotakki, sekin.

 4. Ihana väri on tuolla parkalla ja sopii sulle tosi hyvin! Kuka sanoo, että talvitakkien pitäis aina olla tummia… meikäläisellä tosin on jo Whyredin navy-värinen parka, se on aika muhkea tapaus, mutta taatusti lämmin. Siitä huolimatta alkoi A.P.C. hieman syyhyttää.

 5. hemmetti et ois kertonu.

 6. siis ei herregud. olen rakastunut. palavasti. mikä ihana ilmestys! ja iso, karvallinen huppu. sopiva pituus, varmasti lämminkin. ja ennenkaikkea, sydän jäi sykkimään tuon ihanan (sovitaan nyt sitten että) khakin värin takia!
  pitäisiköhän perua kaikki joululahjatoiveet, ja pyytää avustusta tuohon? tosin opiskelijana se uusi läppäri saattaisi sittenkin olla hivenen tärkeämpi.

 7. Hahah, kiitos mahtavasta illan piristyksestä Inke! Näin jo ihan sieluni silmin sellaisen pienen hahmon Helsingin kaduilla viipottamassa ja takertumassa ihmisten hihoihin sekä säntäilemässä viivana eri suuntiin koirien perässä =D

 8. chechhk, selvisikin jo mutta nämä ovat nämä uudet Wolverinet, joita olen mehustellut viimeiset postaukseni :D Suosittelen vahvasti!

  Vimps, on tämäkin ongelma – asiat ovat liian hyvin ;) Sama juttu joo, täydellinen lämmin toppatakki löytyy jo, parka jää vain haaveeksi. Onneksi sain meistä kuitenkin yhteiskuvan, hehehee.

  Ilona, on kyllä hieno väri! Hehee, eivätkös kaikki suomalaiset ”tyyligurut” aina talven tullen hoe että ”suomalaiset pukeutuvat talvella aina niin ankeasti mustaan vaan, missä ovat värit?!” Jotenkin lauseelta puuttuu pohja, kun hokevat tyyligurut ovat yleensä itse päästä varpaisiin mustissaan :D

  anna, olen pahoillani! :D Tunnustan, yritin kertomalla vain siirtää tämän haluamisongelman itseltäni muille…

  kryp, et varmasti tee läppärillä mitään jos olet paleltunut! Eiku… Oh well, kai se kone on tärkeämpi. Mutta takki on kyllä täydellinen.

  Jo, haha! Sinua tämä mielikuva naurattaa, eräitä (*köh* Jan *köh*) pelottaa milloin tämäkin toteutuu :D

 9. Inke, totta, talven tullen alkaa aina sama puhe väreistä. Mutta kai se on niin, et jopa tyyliguruilla menee joskus käytännöllisyys tyylikkyyden edelle – tummat värit on niin käteviä, kun niissä eivät näy tahrat tai muut kulumat. Ehkä ne sitten käyttää värikkäitä asusteita?

 10. hei inke, kävin poistattamassa takin, enää ei tarvii värjötellä ohuessa filippa kn villakangas takissa!!!!! hrrr! kiitos vinkistä!

 11. Uijuijui! Onneksi olkoon takista, ole hyvä vinkistä + jos kyllästyt siihen niin tiedät ketä lähestyä! Kiva tietää että pääsi hyvään kotiin :)

 12. Noniin, takki kotiutui tänään, se on super suloinen, MUTTA mun hanuri ei oo ihan ranskalaista mallia… VIELÄ. Mun on siis treenattava hetki, että se on perfect, ei se siis SOI päällä, mutta you know, istuvuutta lisää. Jopa meidän supertarkkatyylitaituri-iskä oli ihan fiiliksissä. Miinusta myös, ettei ole raksia, että sais roikkumaan naulakkoon. Muuten täydet pisteet asiakaspalvelusta ja avusta Visa-säädössä jne.

  Ainiin, en oo varma ostasinko palkkiolahjaksi urheilusuorituksista itelleni short pistolit vai sit ne toiset, mitkä on ollu kaikkialla… Mielipiteitä?

 13. Niin ja tosiaan, ne hihat on tosi lyhyet, just passelit mulle, mutta joku pitkäkätinen jäis ilman takkia.

 14. MaijaM, success! Hyvä, että A.P.C. klaarasi kaikki säädöt ja onnistui vielä toimittamaan sulle takinkin. Vielä parempi kuulla, että oot tyytyväinen siihen :) Sovitin ite tuosta takista kokoa S ja se oli kyllä muuten perfect, mutta jäin miettimään että olisiko M ollut parempi, kun kyllä se mullakin berberistä oli aika napakasti istuva. Siis ei niin napakasti, etteikö sitä olisi voinut käyttää, mutta verrattuna nykyisen talvitakkini leikkaukseen jäin miettimään että josko M-koossa olisi just ne pari senttiä lisää jotka takaisivat mulle mielenrauhan takin koon suhteen :D M-kokoa ei enää ollut, joten tätä asiaa minun täytyy nyt pohdiskella loppuelämäni.

  A.P.C.:n vaatteissa on muuten aina aika lyhyet ne hihat, mulle se ei ole tynkänä mikään ongelma mutta muutama kaveri on valitellut.

  Sitten kengät: pahan pistit. Itse tykkään jollain tasolla molemmista, olkoonkin että päätin jo tovi sitten että en tarvitse kipeästi kumpiakaan. Pelkistetyn ystävänä ottaisin itelle ehkä Pistolit, koska niissä on vähemmän härpäkkeitä, mutta toisaalta se Trackin nepparikiinnitteinen nilkkaremmi on jollain tasolla todella kiehtova ja se platopohja on kuulemma hyvä kävellä. Käy sovittaan molemmat, kun joillekin se Track ei ole sopinut kapenevan kärjen vuoksi.

  Mutta ehdottomasti olet ansainnut kengät, jo pari tanssituntia oikeuttaa kannustepalkkioon! Raportoi mihin päädyit ja tuo Ripa tänne tädin luokse paapottavaksi!