07/12/10

Uhoilin laittavani tänne kuvan perjantaina kotiin saapuneista pussukoista – olkaapas hyvät. Ovat mielestäni fantastiset, mitä nyt Alkon myyjillä taitaa olla jotain pitkälti samanlaista päällään… Pitää varoa yhdistämästä liiveihin, nimikyltteihin ja punaisen sävyihin, ainakin jos on suunta pitkäripaiseen.

Kaulukset Carven
Neule Benetton
Housut Hope

Kommentoi

 1. ujjj, ootpa söpö! Noi peter pan -kaulukset taitaa passata vain harvoille ja valituille, esim. sulle. Mut ei siis ainakaan mulle :(

 2. aurora, kiitos! Eivät nuo Peter Pan -kaulukset muakaan varsinaisesti tee vakuuttavammaksi, mutta söötit ne kyllä ovat. I like :D

 3. Ihana! Ja hei, kiitos tästä vinkistä. Mietin tänään kuumeisesti, mistä löytäisin ihan kertakaikkisen yksinkertaisen mustan neulepaidan, joka olisi kuitenkin suht hyvälaatuinen. Ja tossahan se tuli, Benettonilta! En jotenkin koskaan edes tajua sen kaupan olemassaoloa. Huomenna sinne!
  Ps. onko sun tukka lyhentynyt? Näyttää tosi skarpilta!
  Pps. mitä suosittelisit lohen ja perunamuusin kanssa?
  Ppps. et sä oikeesti näytä Alkon myyjältä.

 4. Eeva, joo suosittelen! Oon jopa pessyt omani pari kertaa koneessa, 20-asteisessa vedessä käsinpesuohjelmassa villapesuaineella ja kuivannut kiltisti vaakatasossa. Ei mennyt miksikään! Neuleet eivät ole pahasti edes nyppääntyneet, sellaista normaalia pehmeän villan pientä eloa vaan. Mene sinne!

  Joo, tukka lyheni lauantaina. Heti siinä vaiheessa kun se oltiin leikattu ja kun väri oli puoliksi päässä, tajusimme että mullehan pitää ehdottomasti saada seuraavaksi pidempi ja hieman tummempi tukka. Haha! Ei väliä tosin, tykkään tästä hirveästi ja vaikka kaipaankin jo hieman vaihtelua kannettua pitkälti samannäköistä päätä n. vuoden päivät, on kivaa pitää näitä hiuksia vielä tovi lisää.

  Lohen ja perunamuusin kanssa olisin suositellut wasabitahnaa, mut sit tajusin että kettuilet mulle :D Kiitos nauruista <3

 5. Jee mikä löytö! :) Näyttää tosi kivalta pan-kauluksien kanssa :)

 6. No höh, eihän siellä Benettonilla ollut niistä peruspaidoista enää kokoja, joten oli sit PAKKO ostaa sellanen musta pyöreäkauluksinen sietämättömän söpö villatakki, jossa on helminapit… aika kova kohtalo.

  (Mut oikeesti, ne Benettonin 100% villaa olevat paidat maksaa 35 euroa? 35?????? Pakko alkaa käymään siellä useammin kuin kerran kolmessa vuodessa…)

 7. Jenna, kiitos, mäkin tykkään! :)

  Eeva.. mä NIIN tiedän, miten siellä käy: http://www.issues.fi/2009/10/14/helminauha/

  Ei noita vaan voi vastustaa, tekevät niitä ihan vain sen vuoksi että peruspaitoja etsivät hullut hurahtavat noihinkin. Julmaa puuhaa. Tosin helminappivillatakista on ollut minulle onneksi oloa kuluneen vuoden aikana, eiköhän siitä ole sinullekin. Kutinsakin on pitänyt.

  Toivotaan, että Benetton saa perusneuleista kokoja! Sovititko muuten? Mä meinaan olen ostanut omani (musta, harmaa ja tummansininen – hullu villapaitanainen) kaikki yhtä kokoa ns. normikokoani suurempina, silloin ovat sopivan väljiä makuuni. Anna liian isolle paidalle mahdollisuus!

  Kivaa viikonloppua! Mä ilmeisesti päätin, että tunnollinen työntekijä sairastaa viikonloppuna. Nyt on kyllä kipiä olo.

 8. […] kovin tutulta, olkoonkin että laskujeni mukaan omistan vain kaksi Hopen vaatekappaletta (housut ja huivin). Kuitenkin tuntuu siltä, että saisin kyhättyä useampia hyvin samannäköisiä tai […]