kocksgatan 17

Huh. Kuten Inke jo totesikin, olipahan loistava ja rentouttava miniloma. Paljon on kerrottavaa ja myös näytettävää, mutta haluaisin kuitenkin jatkaa siitä mihin viime viikolla jäätiin – suosituksiin. Toivottavasti te jaksatte lukea vielä muutamasta mielestämme vierailemisen arvoisesta paikasta.

Ihan yleisellä tasolla täytyy kyllä kehua kaupungin upeita liiketiloja, jotka kaikki olivat paitsi hienosti rempattuja, myös upeasti ja tunnelmallisesti sisustettuja viimeistä detaljia myöten. Viikonlopun aikana onnistuin kuitenkin löytämään muutamia päteviä lisäyksiä Tukholman jo aiemmin huikeaksi kokemaani tarjontaan. Näistä ensimmäinen on Kocksgatan 17.

Kaupan käytössä on upea liiketila, jonka seinien välistä löytyy runsaasti ruotsalaisia, brittiläisiä ja amerikkalaisia merkkejä. Tämänhetkisen suosikin Our Legacyn vaatteiden lisäksi oli ilo päästä hipelöimään The Hill-Siden huiveja ja solmioita sekä ennen kaikkea nähdä myös Wolverinen upea 1000 Mile Boot luonnossa.

Liike oli todella mieluinen yllätys, tulen taatusti pistäytymään täällä jatkossakin. Kaikki kuvat ovat Kocksgatan 17:sta, ja kyllä – liikkeen nimi paljastaa myös kaupan sijainnin. Liikkeellä on myös verkkokauppa.

Todettakoon, että Tukholmassa on ilo olla muodista ja pukeutumisesta kiinnostunut mies.

Kommentoi