a stroll down memory lane

Mene kauppakeskus Kämpin rullaportaita pitkin toiseen kerrokseen, käänny vasemmalle (tai oikealle, et voi missata) niin löydät Lumin ja Mhannin pop-up liikkeen sekä merkkien kymmenvuotisjuhlanäyttelyn. Koska emme halua paljastaa liikaa juhlanäyttelystä, näytämme ainoastaan lähtöruudun – alla oleva laukku on Lumin ensimmäisiä vuodelta 2000. Liike ja näyttely löytyvät Kämpin yläkerrasta seuraavien kahden kuukauden ajan.

Koska olemme olleet varsin kovia suosittelemaan kaikenlaista tällä viikolla, suosittelemme vielä yhtä asiaa: minilomaa Tukholmassa. Palaamme blogimaailmaan matkatunnelmien ja vinkkien kera jälleen viikonlopun jälkeen. Oikein mukavaa loppuviikkoa!

Kommentoi

  1. Ihanaa Tukholmaa!

    Mä tulin sieltä justiinsa, ja kuinka ollakaan, ihanaa oli. Taas!

  2. Vimps, kiitos! We will enjoy!