Kommentoi

  1. …todettakoon, että Hapsiainen muutaman vuoden jälkeen katsottuna vaikuttaisi olevan melkoisen hapokasta menoa. Viihdyttävää, kieltämättä – iskee edelleen yhtä kovaa kuin mukulana :D

  2. :D Yllätävän hapokkaita lastenohjelmia on tosiaan meidän aikoihin tuotettu. Hapsiaisesta innoittuneena: http://www.youtube.com/watch?v=h5lB_TsAUJg

  3. Mahtava video! Hassua kyllä mulla on tuollainen sormiskeittilauta ja nyt saatan joutua leikkimään sen kanssa koko viikonlopun :D On muuten harvinaisen typerä lelu, mutta jostain syystä myös to-del-la addiktoiva. Sen verran nyt täytyy kuitenkin malttaa olla laudasta erossa, että saan käytyä lottoamassa, koska muutamakin videolla näkyvä koru kelpaisi asujani koristamaan :)

    Hapsiaisesta sen verran, että se oli liian hapokasta katsottavaa mulle ja sisaruksilleni jo lapsena. Vihattiin sitä yhdessä ja hiekkalaatikolla teimme siitä ilkeitä parodioita. Mikä sääli, että yhtään leikeistä ei ole tallentunut kotivideoille :D

  4. annu, kiitos linkistä! Jumahdin katsomaan koko homman aamulla, mikä memory lane :D

    Lotu, hahaa, hyvää ja puuharikasta lauantai-iltaa siis sinne! Hapsiainen oli kaikesta happoisuudestaan huolimatta tai juuri sen tähden ehdoton suosikkini muksuna. Minuakin kieltämättä harmittaa ettei teidän hapsiaisparodiat ole tallentuneet – palaisin halusta nähdä pätkän! Eeppistä :D