scout the storessa pika-ale

Lempparinettikauppoihimme lukeutuva Scout the Store rysäyttää kolmeksi päiväksi käyntiin alennusmyynnit. Valikoiduista tuotteista viilataan pois neljännes hinnasta ja jos vanhoihin merkkeihin on uskominen, erittäin hyviä löytöjä on mahdollista tehdä.

Aleaika alkaa tänään (jos laskin oikein, köh) Suomen aikaa kello 13.00 (11.00 GMT) ja päättyy Suomessa varhain maanantaiaamuna kello 1.59 (23.59 GMT).

Lycka till, ehkäpä jotakuta onnistaa!

Kommentoi

 1. Moi! Onko kokemusta vaihtuvatko/lisääntyvätkö tuotteet alen aikana?

 2. Moi Annu, ei tietoa eikä kokemusta, sorry. Veikkaan, että menevät 3 vrk näillä nyt aleen merkatuilla tuotteilla, mutta tapahtuahan voi toki kummiakin.. :) Tarkkaillaan tilannetta!

 3. Olisiko teillä minkäännäköistä tietoa että saako mistään Oulun leveysasteiden talveen soveltuvaa lämmintä mutta hyvännäköistä parkaa alle 250 euron? Rakastuin Whyredin Star-parkaan, mutta 400 euron hinta hirvittää. Hemmetti. Ihan niinkuin ei olisi tarpeeksi, että kaikki lempikengät on pitänyt siirtää talven tieltä laatikoihin eikä täällä uskalla nilkkojen hyvinvoinnin takia käyttää minkäänlaisia korkoja tuolla luistinratoja muistuttavilla kaduilla, mutta että minun budjettiini sopivaa lämmintä parkaakaan ei löydy. Yhyyy.

 4. Tia, hmm – en ole hirveästi takkeja osannut katsella ”sillä silmällä” tänä syksynä kun viimein sijoitin unelmaparkaani viime talvena.

  Yritin kaivella mieleni syövereistä potentiaalisia paikkoja ja merkkejä joista sinulle vinkkailisin, mutta taitavat aivot olla hieman hitaalla näin työviikon päätteeksi. Yksi vinkki irtoaa, se olisi Velourin Paige -takki, just budjetissa hintaan 222 euroa (http://www.velour.se/collection/women/outerwear/paige)
  Katsoithan Zoovillagen takkivalikoiman, siellä oli toppaa ja jotain parkamaista tarjolla aika monessa hintaluokassa (myös aivan törkeässä sellaisessa…)?

  Mutta joo, tiedän sen ärsyttävän tunteen kun etsii jotain oikeaan tarpeeseen, ihastuu johonkin joka on täydellinen mutta liian kallis ja sitten kaikki omaan budjettiin sopivat korvikkeet joko loistavat poissaolollaan tai eivät iske pätkän vertaa. Toisaalta olen todennut että kun hankkii just sen minkä todella haluaa vaikka kukkaroa kirpaisisikin saattaa pidemmällä tähtäimellä päätyä jopa hieman säästämään.. Jos päätyy hankkimaan ihanokei-korvikkeen, saattaa ensi syksynä löytää itsensä haikailemasta jälleen takkien perään. Toisaalta se täydellinen JA sopivan hintainen yksilö saattaa vaania nurkan takana, aina kannattaa varmaan katsella vielä pieni tovi :) Duh, mitä filosofiaa… :D Mutta joo, tuo Whyredin parka taitaa onneksi kuulua heidän ns. klassikkomallistoonsa, samaa takkia voi olla saatavilla vielä ensi syksynäkin jos takkihankinta jää tältä syksyltä väliin.

  Pidän kysymyksesi mielessä ja raportoin blogin puolella jos potentiaalisiin ehdokkaisiin törmään :) Kerrohan miten takkiasia ratkesi!