london bra, hemma bäst

Olipahan hieno reissu. Valitettavasti omaa aikaa oli aivan liian vähän, mutta ehdin kuin ehdinkin käydä muutamassa kivassa ravintolassa ja jopa pyörähtää muutamassa liikkeessäkin. Näistä ja yhdestä mahtavasta mukaan päässeestä uutukaisesta tarkempaa tietoa vielä viikonlopun aikana.

Matkani ehdoton kohokohta oli kuitenkin LCD Soundsystemin keikka torstai-iltana Coronet Theatressa. Setti oli pitkälti sama kuin elokuussa Flown avajaiskeikalla, mutta tunnelma ja äänentoisto olivat aivan eri luokkaa reilun kahdentuhannen hengen salissa etelälontoolaisessa Elephant & Castlessa. Toivon vaan ettei ollut viimeinen kerta, kun pääsin todistamaan James Murphya ja Pat Mahoneya näissä merkeissä..

Kaikesta huolimatta on vielä tuhat kertaa hienompaa palata omaan kotiin tuliaisten kera – saippuaa ja samppanjaa. Good to be back!

Kommentoi