j. crew spring 2011

Kevätpyrähdys New Yorkiin on kyllä vahvasti haaveissamme. Ei varmaankaan olisi pitänyt mennä sinne alun alkaenkaan, kaipuu takaisin on päivä päivältä vain valtaisampi. Eksyin heti herättyäni kerrassaan loistavaan blogiin, joka vertailee kahta maailman kenties loistavinta kaupunkia nerokkaiden kuvallisten oivallusten kautta. Seuraavaksi löysinkin itseni keittiöstä paistamasta jenkkityylisiä mustikkapannukakkuja Eevan ohjeistamana ja selaamasta matkatarjouksia Hesarista. Pariisikin kieltämättä houkuttaa, helpotettakoon sitä ikävää lasillisella punaviiniä.

Mutta tässäpä yksi hyvä syy lisää suunnata takaisin sinne Ameriikan ihmemaahan – J. Crew’n ensi kevät näyttää melkoisen mukavalta. Etenkin tuo vasemmanpuoleinen asukokonaisuus on jumalainen!


Korallinpunaista on vilahdellut useammassakin kevätmallistossa, kuten myös haaleaa farkkua. Kumpikaan ei tunnu täysin pöhköltä idealta, olen pikkuhiljaa onnistunut totuttamaan itseni muuhunkin kuin mustaan ja harmaaseen… Ainakin ajatuksen tasolla. Vielä muutama kuukausi tummien toppatakkien ja villasukkisten seurassa, sitten saavat taas helmat hulmuta ja värit virkistää.

(kuvat via thebengalstripe.com)

Kommentoi

  1. Kiitos ihanasta blogisuosituksesta. Jäin koukkuun heti! New York on vahvasti ollut myös minun haaveissani, en ole koskaan käynyt. Onko sinulla muuten kokemusta J.Crew:n vaatteista; minkälaista tuo laatu on? Ihailen heidän vaatteitaan aina kuvissa, mutta onko mielikuvani siitä, että laatu vastaa HM-tasoa väärä? Toivottavasti on :)

  2. mariaelina, Nykiä suositellaan – yllätysyllätys… :) Itselläni ei mitään J.Crew’ltä ole, Janilla kaksi kauluspaitaa joiden laatuun hän on ollut oikein tyytyväinen. Hintataso taitaa olla hieman Hennesiä korkeampi, harmi vaan ettei ole enempää kokemusta niin ei osaa kommentoida onko se oikeutettua :)