vain upslaakit puuttuvat

Onpahan upean näköinen mallisto tämä J.Pressin tekemä mallisto Urban Outfittersille, hieno on myöskin tapa jolla se esitellään. Toivon vaan, että nämä vaatteet rantautuvat myös verkkokaupan tai edes tuonne länsinaapurin puolelle. Kaikki vaatteet – paitsi ehkä tuo vaaleansininen neule ja ruudullinen takki – olisivat enemmän kuin tervetulleita lisäyksiä vaatekaappiini.

Ladattuani nämä kuvat tänne huomasin, että nämä omat suosikit ovat kovin tutun näköisiä. Jotain hyvin samankaltaista nähtiin tämänviikkoisessa maanantaikollaasissani. Voisin kuitenkin kuvitella, että tämän yhteistyön tuloksena syntynyt pikkutakki on hieman hintaystävällisempi kuin Junya Watanaben vastaava. Vai luuletteko, että J.Press voisi pitää omaa hintatasonsa myös Urban Outfittersin liikkeissä?

Jos saisin valita mallistosta ainoastaan yhden tuotteen, ottaisin nuo harmaat flanellihousut. Niihin teettäisin vielä Saumassa upslaakit, sitten ne olisivat sataprosenttisen täydelliset.

Kommentoi