piirrettyjä

Löysin nämä sketsit japanilaisen Districtin blogista. Koska japanini on sattumalta hivenen ruosteessa, en valitettavasti osaa kertoa näistä yhtään sen enempää. Jos joku teistä osaa tulkita sivustoa paremmin, niin olette tervetulleita sivistämään minuakin.

Onko District liike? Millä lailla se on kytköksissä United Arrowsiin vai onko District United Arrows? Auttakaa?

Piirustukset ovat joka tapauksessa todella hienoja ja vaatteetkin näyttävät mainioilta. Sinisiä kauluspaitoja minulla on jo Inken mielestä aivan riittävästi, mutta koska nykyinen pukutilanteeni on lähes yhtä surkea kuin kielitaitoni japanin osalta, voisin haluta juuri tuollaisen puvun. Tuplanapitettu jakku ja liian lyhyet lahkeet kelpaisivat minulle, mielellään vähän paksummasta kankaasta valmistettuna, kiitos.

Konichiwa!

Kommentoi

  1. District on yksi United Arrowsin liikkeistä. Valikoima poikkeaa muista samaisen ketjun pytingeistä.

  2. Cheers, nyt pitäisi enää vaan keksiä miten siellä pääsisi käymään :)