quilty pleasures

A.P.C. keksi menneistä mallistoista ylijääneille kangastilkuille hyötykäyttöä ja teki malliston silmäähiveleviä tilkkutäkkejä. Tili kiittää, että uusi päiväpeitto tuli hankittua jo kuukausi takaperin. Toivottavasti hillitynhallittu ja perusvarma luonnonvalkoinen päiväpeite lakkaa pian näyttämästä hieman tylsältä nämä kaunottaret nähtyäni.

A.P.C. Quilts, 385-715 €, apc.fr

Kommentoi

  1. Aika arvokkaita tilkkutäkkejä :) Meillä on kotona muutama ihanan käsityötaitoisen ystävän tekemä mittatilaustilkkutäkki, kaikki vieläpä ilmaisia kun ”kankaita on niin paljon ja näitä on ihana tehdä”…

  2. Jos käytte Tallinnassa, katselkaa tilkkutäkkejä sieltä. Vieläkin harmittaa, kun en taannoin ostanut yhtä kaunista, erilaisista valkoisista kankaista tehtyä tilkkupeittoa. Se oli hillitty, mutta eläväpintainen.

  3. Anneli, joo, kieltämättä aika arvokkaita, mutta ovatpahan pirun hienoja! Aika paljon on saanut ompeluksia harrastaa, jos kotoa löytyy jämäkankaita kauniissa, harmonisissa väreissä ja kuoseissa sekä vieläpä sopivissa matskuissa kokonaiseen tilkkutäkkiin asti :)

    mom, ei me varsinaisesti tarvita tilkkutäkkiä tällä hetkellä.. Mutta ihanahan näitä on katsella! Veikkaan, että kyllä sieltä Tallinnasta vielä tilkkutäkkejä löytyy, tuskinpa mahdollisuus oli ainutkertainen :)

  4. Ostin Hästensin vastaavan ja kyllä maksoi, ks ruudullinen tilkkutäkki http://www.hastens.com/fi/Varusteet/Tarvikkeet/. No paljastui kotona, että aurinko oli vaalentanut päiväpeitosta yhden osion. Sen jälkeen peitto matkasi takaisin liikeeseen. Mutta nuo on kyllä kivoja! Joskin tulkitsin tämän oman eipäs-joopas-episodini kohtaloksi. Pitää ehkä pitäytyä Crux-viltin haaveilussa: http://www.piawallen.se/main.php?view=Felt&product=137 Aivan törkeen kallishan tuo on, mutta olen 95% varma, että se nyt vaan on saatava jossain vaiheessa.