toast i like

Kaunista, niin kaunista. Eivätkä ainoastaan vaatteet, vaan myös ne aatteet. Kuvaillaanpas asiaa Issues-klisein: hienoja, klassisia vaatteita niin miehille kuin naisille, lisäksi vielä äärimmäisen miellyttävää sisustustavaraa moneen lähtöön. Toastin aikaansaama kokonaisuus on todella hyvän näköinen, eikä edes överikalliilla hinnoilla pilattu. Arvostan. Eniten himoitsen kuvassakin vilahtavaa oranssia anorakkia sekä jossain tummansinisen ja harmaan välimaastossa seikkailevaa lyhyttä villakangastakkia. Keittiöön muutama purnukka – tiivisteiden sävyhän osuukin kivasti yksiin anorakin kanssa… Hyödyllistä, jos päädyn säilömään pastaa ja muroja takki päällä.

Kommentoi

  1. Löytyipäs toastin sivuilta mom’illekin jotain…ihana kelsiturkki! Täytyy harkita vielä.

  2. Olen fanittanut Toastia jo vuosia ja tilannut jokaisen heidän kataloginsa kotiin. Ne ovat kuin taideteoksia, niin kauniita.