noelnoel

Ei, kyseessä ei ole noël, kuten joulu ranskaksi vaan ennemminkin Noel indieksi. Oasiksen vanhempi Gallagher sai kunnian toimia tämän päivän inspiraationlähteenä.

Neuletakki Burberry, £550, matchesfashion.com
Kauluspaita A. Sauvage, £165, matchesfashion.com
Solmio Pierrepont Hicks, $82, pierreponthicks.com
Takki Junya Watanabe, $1.018, unionlosangeles.com
Kengät Tricker’s, £565, thebureaubelfast.com
Huivi Thom Browne, £228, matchesfashion.com
Housut Nonnative,
¥24.990, annoutcommune.com
Laukku Cowboys bag, 149,95€, bestofbrands.nl

Kommentoi

 1. Ei millään pahalla, mutta tämä look on sitä samaa homogeenistä GQ-massaa kuin kaikki muukin nykyään miesten muodissa tuntuu olevan. Noel Gallagheriksi aivan liian a) tyylikästä ja b) tyypillistä.

  Takki vielä menisi, mutta solmio-/paitakombo ja etenkin muka-kulunut fashion plate -laukku: ei, ei, ei.

 2. SR, tavoitteena ei siis ollut suunnitella asua Noelille tai toistaa hänen päällään ollutta asukokonaisuutta yksi yhteen vaan käyttää häntä inspiraationlähteenä. Lopputuloksesta voi tietysti olla montaa mieltä – itse sanon etenkin kengille, housuille ja takille: kyllä, kyllä, kyllä.

 3. Aaah, tämä iskee vanhaan Oasis-faniin, varsinkin tuo takki ja neule ovat just eikä melkein.
  Hassua, kyseisen bändin tyyli on vaikuttanut omaan pukeutumistyyliini jo vuosia, vaikka olenkin nainen. Muutenkin tuntuu, että varsinkin neuleet ja takit ovat usein miesten puolella kivempia. :)

 4. Snygg väska! Tänk att halsduken är sååå mycket dyrare!

 5. What, no Pretty Green? :)

 6. Heidi, kiva kuulla! Parkatakit, maiharit ja kauniit neuleet ovat ikuisia :)

  kia, visst. Varken rim eller reson :)

  Scott, sure.. And as the loving older brother he is, he would actually dress up in his little brothers clothes. Sounds about right ;)

 7. Jan: tottahan sen ymmärtäisi, mistä on kyse, vaikkei olisikaan nähnyt vastaavaa ”inspired by” -juttua lehdissä ja netissä muutamaa kymmentä tuhatta kertaa aiemmin.

  Mielipiteeseeni siis edelleen pitää kutinsa. Pointti oli, että jotenkin miesten (toki naistenkin, mutta vähemmän) muodissa onnistumaan ajautumaan aina hämmentävän homogeeniseen ja turvalliseen suuntaan, vaikka lähtökohdaksi olisi otettu tai mainittu hyvinkin erilaisia asioita vaikkapa unibrow-veljeksistä 20-luvun löytöretkeilijöihin.

  Mutta se nyt oli vain ajatus; itse vaatekappaleistahan minä voisin nykäistä ylleni melkein kaikki aivan kaameita teinibodarifarkkuja lukuun ottamatta.