no need to swear

Varsin näppärän näköisiä korollisia nauhanilkkureita on tehnyt Swear. Mustat mokkaiset tuntuvat hyvältä järkivalinnalta, harmaat villaversiot puhuttelevat koska ne tuovat mieleen söpöset mutta kovasti päivitetyt huopikkaat. Täällä olisi tarvetta uudelle parille helppokäyttöisiä, ronskimpia kenkiä syksyyn ja talveenkin… Käytin nimittäin juuri lempikenkäparini A.P.C.:ltä suutarilla vuosihuollossa ja poden pahoja pelkotiloja kun ymmärsin, että niidenkin päivät ovat vain rajalliset. Tarvitsen siis niiden rinnalle toisen parin matalapohjaisia monikäyttökenkiä, jotta saisin nauttia lempikenkieni seurasta vielä muutamia vuosia. Ehkäpä ne ovat nämä, kovasti olen viime aikoina kyllä haikaillut myös klassisten Clarksin Desert Bootsien perään. Ja tietysti Charlieiden, asialle pitäisi varmaan viimein tehdä jotain.

Swear Chiara2 Grey Wool Boot & Black Suede Boot, 113 €, farfetch.com

Kommentoi

 1. […] todella tulisivat tarpeeseen. Ramppasimme läpi jokaisen vähänkään potentiaalisen liikkeeen, etsimiäni Clarksin Desert Bootseja ei löytynyt mistään. Aleksin Rizzossa meinasikin sitten loppua happi ja lähteä järki kun […]

 2. AH!
  mä löysin omat aarteeni:
  http://www.minimarket.se/files/gimgs/73_mmaw10acc-006.jpg

  näissä yhdistyy monet fiilikset joita olen etsinyt,i´m so happy now!

  ihanaa viikonloppua!
  -h-

 3. hanna loves, uijuijui, ihan törkeän hienot ja aivan sun näköiset! Joko tilasit omasi? :) Mukavaa alkanutta viikkoa – olin työpuuhissa viikonlopun ja hieman viiveellä liikkeellä…

 4. kuvassa näyttävät ehkä vähän massiivisemmilta mitä oikeasti ovat.
  näitä ei tarvinnut tällä erää tilata,jäivät nimittäin ihan”vahingossa”helsinki 10 piipahdukselta jalkaan.
  tämä oli kuitenkin hyvä vahinko!

  mukavaa&leppoisaa sunnuntaita.

  -h-

 5. hanna loves, ai kappas, mä en olekaan päässyt kymppiin toviin… Ehkä hyvä, voi olla että joku toinenkin olisi saattanut poistua ”vahingossa” kengät jalassa sieltä :D Törmäillään, hauskaa viikkoa!

 6. hihihiiii&mutku,mutku…!

  kuullaan&törmaillään.