Kommentoi

 1. Mitä, mun mielestä toi oli ihan käypää kamaa :)

 2. jee! Ihana nähdä videolla ihminen, jonka tietää vain kuvista ja kirjoituksista. Se antaa uuden ulottuvuuden :D Hyvin pärjäsit! Olisi kiva nähdä vielä parempaa asukuvaa..

 3. Mää olin ainaki ihan ylpiä :)

 4. Mitä! Sähän näytit ja kuulostit aivan ihastuttavalta. Ni!

 5. Tyylikäs oli taas! Ja sun ääni oli ihana! Matalat äänethän ovat parhaita. (Oon kuolannut myös noita Tyra Thermanin hiuskoristeita. Tietysti.)

 6. Hehee, kiitos te ihanat! Itsensä näkeminen videolla on aina vaan aika kaamivaa – ”siis ai TOLTAKO mä näytän ja kuulostan?!” Ei mun ääni omissa korvissa ihan noin matala ole…

  wikke, harmi, mulla ei ole itsellä parempaa kuvaa.. Jos ne Ellen pressiseinää vasten otetut fotot ilmaantuvat joskus jonnekin, sieltä ehkäpä löytyy. Mustanpuhuva oli asuni, tuskinpa se olisi kovin mainiosti kuvaan oikeastaan tallentunutkaan.

  Vimps, suosittelen hiuskoristeita lämpimästi. Omani on mielestäni todella taidokkaasti ja huolitellusti valmistettu ja se ruusuke oikeasti asettuu hiusten päälle kauniisti ja vaivattomasti. Panta nyt ehkä vähän repii hiuksia noin että korva välillä paistaa, mutta en koe elämää suuremmaksi ongelmaksi sitä että joku saattaa nähdä että mulla on korvat. :D

 7. Vilken fantastisk rosett! Passar dig dessutom! :)