mmm..

Kolikkokukkaroa turhempaa tavaraa en juuri tällä hetkellä pysty keksimään. Yksi syy tähän on, että olen vannoutunut kortti-ihminen, joka ei juuri koskaan kanna käteistä mukanansa. Tästä huolimatta osaan arvostaa kauniita esineitä, kuten nyt esimerkiksi tätä Maison Martin Margielan kolikkokukkaroa. Hinnasta ei ole tietoa eikä myöskään myyntipaikoista, mutta yksi asia on varma – maksun jälkeen ei jää kuin kolikoita kukkaroon. Hieno ja hyvin suunniteltu!

(kuva Por Vocacao)

Kommentoi

  1. Haha, mun faijalla on tälläinen. Ei tosin Maison Martin Margielan, mutta kuitenkin. Sai omalta faijaltaan joka toi sen 70-luvulla Tansaniasta… Toivottavasti periytyy mulle seuraavaksi.

  2. älä sano. minä taas en voisi elää ilman. mulla on tuo ruskeana http://styleawip.blogspot.com/2010/01/life-is-like-coin-you-can-spend-it-any.html ja arki on pelastettu.

  3. Den ser nästan ut som din dessert!:D