enää ei vapise

Okei, en voi varsinaisesti sanoa että tämä suositus perustuisi pitkäaikaiseen käyttökokemukseen. Ostin MAC:in tiskiltä liian kiehtovalta näyttäneen tussimallisen eyelinerin noin kello 18.30, tulin kotiin kello 21.03, vetäisin viivat luomiin kello 21.10 ja kymmentä minuuttia myöhemmin hehkutan tuotetta jo varauksetta blogissa.

Mutta kun tällä minäkin osasin vetää ripsirajaan sellaisen millinohuen, vapisemattoman ja tasapaksun viivan! Millään muulla eyelinerillä vastaava ei ole koskaan onnistunut, kaikenlaisia kippuraviivoja ja väriklimppejä täällä on kyllä nähty. Muut kokeilemani tussilinerit eivät ole olleet näin kovia ja teräviä (tässä yhteydessä hyvä asia), MAC:in rakastettu siveltimellä levitettävä purkkieyeliner ei taas sovi ihmiselle joka ei vaan osaa. Tämän taasen väittäisin sopivan, jos sain kerran ohimennen sutaisemallakin aikaiseksi kevyet rajaukset, jotka naamassa kehtaisin jopa poistua kotoakin. Kyllä – olen vuosien varrella onnistunut tekemään myös muutamat rajaukset joita ei ole saanut korjattua suoriksi ja suht moitteettomiksi enää muulla kuin silmämeikinpoistoaineella ja kasvopesulla.

Kaikki vapisevakätiset nättien, ohuiden, juuri ripsirajassa kulkevien silmienrajausten perään haikailevat neitokaiset – MAC:in tiskille mars. Pidätän kuitenkin oikeuden mielipidemuutoksiin, voihan olla että huomisaamuna silmäluomiini ilmestyykin vain siksakkia ja aaltokuviota.

MAC Penultimate Eye Liner sävyssä Rapidblack, 18,20 €

Kommentoi

 1. Kiitos vinkistä, taidan minäkin testata tuota.

  Missä vaiheessa olen muuttunut niin laiskaksi, että aamuisin aina aiemmin suttaamani kynärajaus on hiipunut kokonaan vakiomeikistä pois. Ja tästä on aikaa, koska tuskin muistan miltä silmäni näyttävät rajattuina.

 2. Vapiseepas! Ostin itsekin tuon mokoman pari viikkoa sitten ja olis kai samalla pitänyt hankkia purkki diapamia, koska viiva seikkailee edelleen jossain silmäluomeni puolivälissä…

 3. Malia, kannattaa kokeilla! Ilmoitan, jos olen huomenna sitä mieltä että ei tästä olekaan mihinkään :D Mulla on kans meikkaaminen vain vähentynyt vähentymisestään. Lisäksi mulla ei ole hetkeen ollut enää juhlameikkiä, se on sama kuin arkisin mutta saatan käyttää sen tekemiseen hieman enemmän aikaa ja tasoitella mineraalimeikkipohjaa vähän enemmän, hieman peittävämmäksi. En mä varmaan rajauksia joka päivä onnistu naamaan laittamaan, mutta josko edes juhlaan?

  murphy, no voi höh! Diapamia :D Toivottavasti löydätte kynän kanssa yhteisen sävelen.. Ja toivottavasti huomenna tämän kanssa leikkiessäni en ala kaipaamaan niitä pameja.

 4. Mulla on Sensain vastaava rajauskynä ja pois en vaihda! Kesti päästä 30 v. kypsään ikään ennen kuin opin rajaamaan silmät, mutta se vaati ilmeisesti vain oikean tuotteen. Kynärajauksia olin yrittänyt aikaisemmin, mutta ongelma on ollut rasvaiset luomet ja rajauksen leviäminen. Joten enää en juuri lähde ovesta ulos ilman silmänrajauksia, niin kivaa jälkeä tulee :)

 5. vapina on kädestä kiinni, mutta tussin kovuus houkuttaa. kerrothan miten rajauksen kanssa käy päivän aikana: esim bodyshopin rajaustussi tekee kyllä siistin rajauksen mutta leviää päivän mittaan pitkin yläluomia rasvaisen koostumuksensa takia. haluan täydellisen tussin!

 6. Ostin juuri viime viikolla Diorin vastaavan näköisen eye-linerin ja tykkään! Ainoa huono puoli on, että värin oikeaa määrää vähän vaikea säädellä (siveltimen sisältä siis pukkaa nestemäistä väriä, kuten ilmeisesti tuossakin?), mutta eiköhän sekin pienen harjoittelun jälkeen ala onnistua :)

 7. Omistan sekä MAC:in tussin, että Chanelin vastaavan ja täytyy sanoa, että MAC vie mielestäni voiton. Silti aika ajoin palaan YSL:n eyelinerin, joka antaa aina anteeksi lahjattomalle ja usein niin kiireiselle poropeukalolle. Olen huomannut, että YSL on hyvin riittoisa kanssakilpailijoihiinsa nähden, mutta sillä tulee pehmeämpi linja kuin MAC:illä. YSL on siis lähinnä kiireisiin aamuihin ja MAC enemmänkin iltamenoihin.

 8. Eskimo, mullakin oli se Sensai, silloin vielä Kanebo ja se oli kyllä muuten ihan pätevä, mutta mulla meni järki siihen että se (ainakin tuohon aikaan..) täytettävissä oleva kallis rajauskynä oli melko lailla yhtä tyhjän kanssa, kun sitä tussikärkeä ei voinut vaihtaa. Se kärki löpsähti minun kovakouraisessa käsittelyssäni oikeastaan jo ennen värin loppumista, kallis kotelo jonka hinta oltiin perusteltu useammalla käyttökerralla ja ekologisuudellaan lensi sitten roskikseen ilman lisätäyttökertoja. Plaah! Onkohan se vielä täytettävää mallia?

  Siiri, toivotaan että kärki pysyy kovana vielä pitkään! Olen nyt oikeastaan käyttänyt tätä pari kertaa – Elle-gaalassa, eilen ja tänään. Ei ole muuten viiva hievahtanut milliäkään päivän aikana. Mulla ainakin pysyy, ilman suurempia luomienpohjustamisia. Puuteria alla.

  h, olin hieman hämilläni kun tajusin että tässä tussissa ei ole mitään värinsäätömahdollisuutta, pyydettiin vain säilyttämään vaakasuorassa. Toistaiseksi väriä tulee just soppelisti!

  Stiina, onkohan tätä MACin tussia ollut kauankin saatavilla? Itse törmäsin tähän ensimmäistä kertaa tällä viikolla… Luulin uutuudeksi! Painan YSL:in mieleen, jos vaikka MAC päättääkin tämän olevan vain kausituote tms…

 9. Joo, Sensain kynä on täytettävää mallia edelleen. Se on ollut mulla vasta pari kuukautta, joten tuohon ongelmaan en ole vielä törmännyt. Höh, harmi jos se meneekin huonoksi. Mutta hyvä tietää että tuo MAC on vaihtoehto :) sitäkin kokeilin joskus kämmenselälle, mutta päädyin Sensaihin kun väri vaikutti vähän kestävämmältä.

 10. Toinen lineritumpelo täällä hei. Olen skeptinen, mutta kai tätä on kokeiltava.

 11. Eskimo, toivottavasti ne olisivat jo tajunneet että sen tussikärjenkin pitäisi olla vaihdettavaa sorttia!

  Anna
  , kerrohan miten kävi :) Itse olen kyllä tyytyväinen lineriin, pysyy hyvin ja lähtee pois todella kivuttomasti silmämeikinpoistoaineellani. Niin, ja vapisemattomat viivat olen saanut aikaiseksi jo monena päivänä, ei voi olla silkkaa sattumaa!