kesä mielessä

Olipas mystisen keväinen viikonloppu Keski-Suomessa! Lauantaina aurinko paistoi todella kirkkaasti, lumi oli lähes jo peittänyt maan kokonaan ja pakkasasteitakin oli muutama. Ei olisi uskonut lokakuun puoliväliksi, piti melkein kalenterista päivämäärä tarkistaa. Tunnelma oli kuin pääsiäisen tienoilla, viimeisten lumien poissulamista odotellessa. Teki mieli laittaa keltaisia tulppaaneja vaasiin ja ajella kyläkauppaan hakemaan Mignon-munia..

Noh, lusitaan talvi ensin. Ensi kesää lienee hyvä kuitenkin jo suunnitella, aloitan kengistä. Mieluusti näkisin itseni kesäkuussa 2011 tuollaisissa puoliavonaisissa herrainkengissä, taitaisin ottaa mielummin nuo helpommat mustat. Eivätkä muuten nuo harmaa-sini-mokkaiset umpinaiset nauhakengätkään pöllömmät ole…

Vielä pitäisi keksiä pätevät yleiskengät talveksi. Miksiköhän en suunnitellut tätä asiaa kesällä?

(kuva via Agnes B)

Kommentoi

  1. Apua, pakko saada!!

  2. Emmi, no niin on! Veikkaan, että olen ihan samaa mieltä vielä silloinkin kun kenkiä viimein saa.. Nams.

  3. […] ovat käytännössä sulaneet, kaduilta lakaistaan hiekkoja pois. Haikailuni näiden Minimarketin leikeltyjen nyörikenkien perään on kestänyt yli synkän talven. Pianhan nämä olisivat ajankohtaiset, mutta… Mistä […]