kauluspaitakavalkadi

Päälläni todennäköisimmin arkisin työpaikalla? Kauluspaita. Vedin t-paitaöverit hyperhellekesänä 2010. Menee varmaan vielä muutama kuukausi, ennen kuin t-paita päätyy jälleen päälleni villatakkien alle. Ehkäpä ensi kesänä… Tai sitten, kun hihani palavat lopullisesti ainaiseen silitysrautarumbaan. Toistaiseksi hihat ovat säilyneet ehjinä, vasemmasta ranteesta löytyy tosin kiva pikku palovamma-arpi. Älkäähän katsoko televisiota silittäessänne.

No juu, siitä sitten puhe mistä puute. Liikaa arkipäiviä, liian vähän kauluspaitoja. Tässäpä olisi kaksi, jotka solahtaisivat mainiosti garderobiini. Näiden vuoksi voisin ostaa jopa lisää henkareita! Hienoja yksilöitä, joita ei varsinaisesti tarvitse asustaa, mutta kummankaan kanssa ei mene överiksi vaikka näiden päälle jotain vielä laittaisikin.

Comme des Garçons Shirt Girl: Wool Collar Shirt $360, Gingham Shirt $475, lagarconne.com

Kommentoi

  1. Ahahahha Annu, mietin linkittäiskö videon postaukseen mutta jänistin. Loistavaa, kiitos tästä! t. Raimo-fani since 2000 tai jotain.