ei se siellä yksin käynyt

Parasta vaatekaupassa, jossa on vaatteita sekä miehille että naisille? Saa katsella rauhassa, eikä kumpikaan pyöriskele hermostuneena ovenraossa odottelemassa siirtymistä eteenpäin itseä miellyttävän tarjonnan pariin. Nyt kun joku vielä keksisi jalkapallolähetyksiin perheversion, jonka oikeassa yläkulmassa pyörisi futiksen ohella esimerkiksi Sinkkuelämää-uusintoja. Koska erätauolla ei voi vaihtaa kanavaa kun jotain tärkeää voi mennä ohi, voisi sen puolituntisen mielestäni antaa tasavertaisuuden vuoksi sunnuntaitelevisiohetkiään kaipaaville jalkapalloa ymmärtämättömille. Niiden superärsyttävällä tunnusmusalla taustoitettujen nonstop-maalikoosteiden sijaan voisi mieluusti tuutata eetteriin vaikkapa jakson The Cityä.

Toisaalta, jalkapallo on aina hyvä syy ottaa ylimääräiset päiväunet. Ehkä en lähesty kaapelikanavaa kehitysideoideni kanssa.

No juu, asiaan: yllättäen en päässyt turhautumaan Beamissa Janin kuvaillessa syyssatoa, päinvastoin. Hyötykäytin aikani nautiskelemalla kaikesta kauniista ja kasaamalla itselleni päivän haaveasun.

Burfittin musta, laskostettu samettihame olisi mielestäni mukava pari Isabel Marantin Etoile -malliston uskomattoman pehmeän ja unelmankevyen, harmaanruskean villatakin kanssa. Olin myyty jo ennen kuin huomasin nuo kyynärpääpaikat, vielä myydympi niiden jälkeen.

Viime syksynä mehustelemani Beau Coopsin kengät ovat viimein tuotannossa ja nyt niitä löytyy myös Beamista. Siispä jalkaan laittaisin hameen ja villatakin seuraksi mieluusti nuo nupukkiset nilkkurit, päälleni kiskaisisin A.P.C.:n ihanan pyöreäkaula-aukkoisen, superklassisen villakangastakin. Perfection.

Kommentoi

  1. Oijoijoi! Täällä Turussa on eilisestä asti maristu, miksi meillä ei ole Beamia. Tuon villatakin näkeminen ei varsinaisesti vähennä tätä valitusta… Onneksi viikonloppuna pääsee sekoamaan Tukholman villatakkitarjonnasta, toivottavasti positiivisessa mielessä. Luulisin että Isabel Marantin Etoilekin saattaa olla himppasen verran budjettini ulkopuolella, et satu yhtään hintaa muistamaan?

  2. Täälläkin yksi hinnasta kiinnostunut! Siis tuon villatakin, se on täydellinen! :)

  3. Eeva, onneksi pääsette sinne aina kun tulette tänne Helsinkiin päin – samalla reissulla voidaan taas mennä herkuttelemaan :D Hyvää reissua Tukholmaan!

    Eeva ja Heidi, tarkkaa hintaa en muista (keskityin villatakkia roikuttaessani vihjailemaan niin kovasti Janille eilisestä nimipäivästäni ja mahdollisista nimipäivälahjoista…), mutta kolmosella se alkoi ja numeroita oli lapussa kolme. Ei valitettavasti nimipäivälahjatavaraa ainakaan meidän huushollissa, mutta niin järisyttävän hieno, kaunis ja upea että suostun ehkä jopa iloitsemaan sen onnenpekan puolesta joka tuon itselleen saa!

  4. Jepa, mun villatakkibudjetti alkaa ykkösellä, joten siirryn ilman turhaa haikailua kalastelemaan Tukholman vesille! Mutta iloitaan kaikki sen puolesta, joka ton saa! Tai jäädään jonottamaan joulualeen astetta itsekkäämmällä asenteella…

    Ja joo hei herkutellaanko loppukuusta? Ajateltiin tulla pistäytymään ruokamessuilla ja moikkaamaan äiteetä, joka painokkaasti vihjailee että Tampere-Turku-akselilta olisi suotavaa välillä poiketa Helsinkiinkin…

  5. Eeva, en uskalla sanoa juuta enkä jaata loppukuusta – kun sinä olet ruokamessuilla, huseeraan minä duunissa varmaan to-su kylläkin samassa hallissa mutta eri messuilla ja ne illatkin varmaan menevät työn merkeissä. Toivottavasti törmätään edes messumaailmassa, mut ilmoittelen jos mulla vaikka onkin joku päivä/ilta vapaata!

  6. Ai sielläkin on ne molemmat messut samaan aikaan! Okei, no voi pöh – mut nähdään sitten, kun sopiva sauma tulee :)