alkusyksyn satoa beamissa

Beam pullistelee syysuutta miehille ja naisille, ohessa muutamia kameran linssiin hakeutuneita upeita yksilöitä.

Yksi syksyn uusista tulokkaista Beamissa on englantilainen Universal Works. Vaatteet ovat klassisia, kauniita ja ennen kaikkea hyvin sopuhintaisia. Itselleni oikein mieluisa uusi tuttavuus! Kuvan vasemmanpuolinen neule on heidän tekosiaan ja olisi erittäin tervetullut lisäys myös omaan vaatekaappiini. Comme des Garçonsin viikonloppukassista olisi taas loistavaksi korvaajaksi jo vähän reissussa rähjääntyneelle Sandqvistin vastaavalle.

Toinen uusi merkki on Adam Kimmel. Beamin valikoimasta löytyy merkiltä muun muassa villableiseriä ja siihen sopivaa villahousua, mutta omimmilta tuntuivat yllä olevat kauluspaidat.

Kommentoi

  1. Kenkä kysymys!

    Kerros Jan, mistä löytyy Helsingin parhaat syyskengät? Onko tullut koluttua paikkoja vai täytyykö lähteä lahden yli Ruotsiin.

  2. […] Jan « alkusyksyn satoa beamissa […]

  3. Hmm.. vaikea kysymys kun on niin paljon hienoja kenkiä. Itse pidän ainakin Diemmen kengistä, jotka ovat myös Beamissa myynnissä. Toiset kestosuosikit ovat Aldenin Indy-bootsit sekä Red Wingin kengät. Tukholmassa Nitty Gritty toimii sekä Aldenin että Red Wingin jälleenmyyjänä.