letitetty

Olkoonkin, että tukkani on päässyt hieman venähtämään pois mallistaan, ei se nyt vieläkään letille asti taivu. Ja niin, vaikka antaisinkin pituuden karttua, ei se tukka valitettavasti ota tuuhentuakseen – letti koostuisi parhaimmillaankin noin kymmenestä hiuksesta. Parasta lienee pitää letit kaukana hiuksistani ja letitellä jotain aivan muuta, vaikkapa villalankaa.

Valkoisen letin himo iskee näköjään melko tarkalleen vuoden välein. Viime vuonna näihin aikoihin halusin lettihuivin, nyt pitäisi saada lettipaita. Ehkäpä tämä viimevuotinen hullutus ei sitten ollutkaan vain hetken huumaa, katsotaanpas millaista valkoista lettiä kaipailen syys-lokakuun taitteessa vuonna 2011. Jos se on peruukki, puhaltakaa peli poikki, kiitos.

Stine Goya Rope Applique Sweater, 293 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. tulipa muuten mieleen kysyä, että kun allekirjoittanutta on alkanut himottaa sininen kauluspaita(ei farkkua vaan…kauluspaitakangasta?), niin osattaisiinko sieltä päästä neuvoa mistä kannattaisi metsästää?

  2. vesiheinikki, otan haasteen vastaan! Tähän hätään tarjoan ns. ”most obvious” -vastaustani ja komennan sinut A.P.C.:n sivuille > Women > Search > Shirts, siellä on muutama.. Mutta jos haluat sellaista vähän ”valuvampaa”, en tähän hätään keksi.. Mutta juu, laitetaanpas työn alle. (Muuten, meinasin tammikuussa ostaa Nitty Grittyn aleista Tukholmasta sellaisen tosi klassisen Ralph Laurenin vaaleansinisen puuvillapaidan, mut sit iski joku ihme pihiyskohtaus ja jätin sen tangolle ja vieläkin jurputtaa. Että jos sellaisen löydät jostain niin.. Osta mullekin :D)